Karatecilerden Madalyalarla döndü

İstanbul’da yapılan Karate 34 süper lig kız kulesi karate şampiyonası sona erdi.

Karatecilerden Madalyalarla döndü

İstanbul’da yapılan Karate 34 süper lig kız kulesi karate şampiyonası sona erdi.

31 Ocak 2018 Çarşamba 10:17
Karatecilerden Madalyalarla döndü

İstanbul’da yapılan Karate 34 süper lig karşılaşmalarına katılan Biga Karate Gençlik ve Kepezspor karate takımları kente madalyalarla döndüler.

Karate il temsilcisi Süleyman Orhan yaptığı açıklamada şunları söyledi “6 ay sürecek olan lig 5 eleme maçı ve 1 finalden  oluşup elemeler sonucunda 6.ayak olan finale kalan ilk dört kulüp sporcuları ligde kulüplerinin klasmanını belirleyecek. Altı ay sürecek lig için 240 bim tl bütçe ayırdık. Kulüpler olarak zorlanacağımızın farkındayız. Bu yüzden Belediyelerimizden, İş adamlarımızdan ve kamu idarecilerimizden bu konuda yardımlar bekliyoruz. İlk ayakta mücadele eden tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Şampiyonada Bahar Koray(Altın MADALYA), Yıdıray Uğural (Altın Madalya), Bengisu Fıstıkçı (Altın Madalya), Bahar Koray(KATA) Gümüş Madalya, Gürkan Arıkan(Gümüş Madalya), Rana Berfin Orhan (Gümüş Madalya), Bedirhan Uğural(Gümüş Madalya), Oğuz Rahmet Sevik(Gümüş Madalya), Kardelen Neva Ulus(Gümüş Madalya), Nisanur Gündoğan(Gümüş Madalya), Süleyman Yurteri(Bronz Madalya), Rana Berfin Orhan(Bronz Madalya), Muhammet Kır(Bronz Madalya),

Anahtar Kelimeler:
Karate
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol