Kick Boks Şampiyonası sona erdi

Türkiye Profosyonel Kick Boks şampiyonası Eceabat’ta yapıldı.

Kick Boks Şampiyonası sona erdi

Türkiye Profosyonel Kick Boks şampiyonası Eceabat’ta yapıldı.

26 Aralık 2017 Salı 09:26
Kick Boks Şampiyonası sona erdi

Çanakkale Eceabat’ta düzenlenen Profosyonel Kick Bok Türkiye şampiyonası iki gün sürerken, şampiyonanın açılış törenine Çanakkale Vali Yardımcısı ve Eceabat Kaymakamı Turan Yılmaz, Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sedat Bektaş, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Dr. Firuz Erdil, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Alan Planlama Tanıtım Medya Grup Başkanı Zeynel Bayseferoğulları,  Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı başkan yardımcısı Zülküf Memiş, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Çanakkale-Körfez Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Turgay Kılıç, ile Daire Amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Eceabat Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen, Türkiye Profesyonel Kick Boks Şampiyonasında 30 sıklette yaklaşık 100 sporcunun katılırken şampiyonada, sporcular dereceye girebilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.

Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Çanakkale Vali Yardımcısı ve Eceabat Kaymakamı Turan Yılmaz, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sedat Bektaş, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Dr. Firuz Erdil’e ve Protokol Üyelerine Kick Boks Eldiveni hediye etti.

"Türkiye Profesyonel Kick Boks Şampiyonası" final karşılaşmalarının ardından düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
EceabatBoksKick
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol