Kılınçkaya’dan Milli Okçuya plaket

Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılıçkaya Milli Okçu Serdar Bortay Maraş’a plaket verdi.

Kılınçkaya’dan Milli Okçuya plaket

Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılıçkaya Milli Okçu Serdar Bortay Maraş’a plaket verdi.

13 Ekim 2017 Cuma 09:27
Kılınçkaya’dan Milli Okçuya plaket

01-03 Mayıs tarihleri arasında Atina Marathon Avrupa Gençler Kupası 1.Ayak yarışlarında Makaralı Yay Genç Erkekler kategorisinde şampiyon olan başarılı sporcu Serdar Bortay Maraş ve Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sedat Bektaş ,Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya’yı makamında ziyaret etti.

Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya Amatör Spor Haftası nedeniyle Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sedat Bektaş ve Milli Okçu Serdar Bortay Maraş’ı makamında kabul etti.

Ziyarette Kaymakam Hakan Kılınçkaya Amatör Spor Haftası etkinliklerine katılamayan başarılı okçumuz Serdar Bortay Maraş’a plaket verirken bundan sonraki şampiyonalarda Maraş’a başarılar diledi.

Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Baktaş ise ziyarette yaptığı açıklamada şunları ifade etti “ Öncelikle başarılı sporcumuz Serdar Bortay Maraş’ı başarılarından dolayı tebrik ediyorum Gelibolu’da yapılan etkinliklere ve Türkiye Şampiyonalarına giden kulüplerimize her zaman destek olan Gelibolu Kaymakamımız Hakan KILINÇKAYA teşekkür ediyorum” dedi.  

Son Güncelleme: 13.10.2017 09:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol