Lapsekispor:0 Karabiga:0

Süper amatör kümenin iki güçlü takımının karşılaşmasından gol sesi çıkmadı.

Lapsekispor:0 Karabiga:0

Süper amatör kümenin iki güçlü takımının karşılaşmasından gol sesi çıkmadı.

10 Ekim 2017 Salı 11:39
Lapsekispor:0 Karabiga:0

Süper Amatör kümenin iki güçlü takımı Lapseki’de karşı karşıya geldi. Lapseki ilçe stadında oynanan karşılaşmada Lapsekispor ile Karabiga Belediye Gençlikspor 0-0 berabere kaldı.

Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmada iki takımda girdikleri gol pozisyonlarından yararlanmazken müsabaka başladığı gibi 0-0 berabere sona erdi.

Müsabaka sonunda açıklamalarda bulunan Lapsekispor antrenörü Deniz Ünver müsabakanın özellikle yetmiş dakikalık bölümünde üstün oynadıklarını, rakibin müsabakanın temposunu yavaşlatma çabalarında başarılı olduğunu ifade ederken, bu karşılaşmayı unutup önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Geliboluspor karşılaşmasını düşünmeye başladıklarını ifade etti.

Karabiga Belediyesi Gençlikspor antrenörü Hasan Özdemir ise yaptığı açıklamada müsabakada alınan bir puanın kendileri için kötü olmadığını, iki takımında ligte hedefleri olduğunu bu açıdan bakıldığından deplasmandan alınan bir puanın ilerleyen haftalarda kendilerine avantaj sağlayacağını ifade etti. Özdemir özellik müsabakanın son yirmi dakikasında girdikleri gol pozisyonlarından yararlanamamaları yüzünden galibiyeti kaçırdıklarını ifade etti.

Lapsekispor sezonun ikinci haftasında deplasmanda Geliboluspor ile karşılaşacak. Karabiga Belediyesi Gençlikspor ise kendi sahasında Geyikli Belediyespor’u ağırlayacak. Bu karşılaşma Geyikli Belediyespor’un ligten çekilmesinden dolayı oynanmayacak.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol