Şampiyonlar Destek Bekliyor…

Çanakkale’nin başarılı karatecileri destek bekliyor.

Şampiyonlar Destek Bekliyor…

Çanakkale’nin başarılı karatecileri destek bekliyor.

27 Aralık 2017 Çarşamba 09:43
Şampiyonlar Destek Bekliyor…

Son üç yılda Çanakkale ilinde karate branşında büyük atılım yaşanırken, karateciler katıldıkları şampiyonalardan büyük başarılar ile kente dönüyorlar. Amatör panaroma programına katılan Çanakkale Biga Karate Gençlik ve spor kulübü ile Kepez Karate kulüpleri iş adamlarından destek beklediklerini ifade ettiler.

Çanakkale Karate il temsilcisi Süleyman Orhan programda yaptığı açıklamalarda her geçen gün Karate spor’unun Çanakkale’de popüler haline geldiğini geçtiğimiz yıl 200 civarında olan lisanslı sporcu sayısının bu yıl 1400 rakamına ulaştığını ifade ederken, katıldıkları bir çok uluslararası turnuvada derecelerle yurda döndüklerini ifade etti. Kendilerini en çok zorlayan kısmın maddi imkansızlıklar olduğunu ifade eden Orhan herkesi başarılı sporculara destek olmaya davet etti. Orhan açıklamalarının devamında ise şunları söyledi. “Özellikle Biga ve Kepez Belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizlere her türlü imkanı sağlamaya çalışıyorlar ve elde edilen başarılarda büyük pay sahibi oluyorlar. Sporcularımız her gittikleri turnuvadan büyük başarılarla dönüyorlar. Sponsor desteğine ihtiyacımız var. Çanakkale’nin bu başarılı sporculara duyarsız kalmaması lazım. Başarılı sporcular mutlaka desteklenmeli ve daha büyük başarılara teşvik edilmeli” dedi.

Programa katılan kulüp yöneticileri ve sporcular ise en büyük sıkıntılarının sponsor desteğinin az olması olduğunu, bireysel sporlarda sponsorların öneminin büyük olduğunu ifade ettiler.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 27.12.2017 09:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol