ŞAMPİYONLUĞA KENETLENDİLER

Çanakkale Genç 1915 spor kulübü şampiyonluk için kenetlendi.

ŞAMPİYONLUĞA KENETLENDİLER

Çanakkale Genç 1915 spor kulübü şampiyonluk için kenetlendi.

23 Mayıs 2018 Çarşamba 09:43
ŞAMPİYONLUĞA KENETLENDİLER

Çanakkale 2.Amatör lig A grubunda bitime iki hafta kala en yakın rakibi Hastanebayırıspor’un üç puan önünde lider durumda bulunan Çanakkale Genç 1915 spor hafta sonu takipçisi ile oynayacağı karşılaşmadan puan veya puanlarla ayrılıp şampiyonluğunu ilan etmek istiyor.

Ligte oynadığı 12 karşılaşmada 11 galibiyet, 1 beraberlik alan Çanakkale Genç 1915 spor attığı 54 gole karşılık kendi kalesinde sadece 6 gol gördü. Ligte topladığı 34 puan ile son iki haftaya girildiğinde lider durumda bulunan Çanakkale Genç 1915spor hafta sonu oynayacağı Hastanebayırıspor karşılaşmasından beraberlik veya galibiyetle ayrıldığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek. Hastanebayırıspor’un galibiyeti halinde ise iki takım arasındaki ilk karşılaşma beraberlik ile  sonuçlandığı için şampiyonluğa Hastanebayırıspor ulaşacak.

Zorlu karşılaşma öncesinde kenetlenen Çanakkale Genç 1915spor’da kulüp başkanı Ramazan Işıldak yaptığı açıklamada şampiyonluğa camia olarak inandıklarını,hedeflerinin hafta sonu sahadan galip ayrılarak çok istedikleri şampiyonluğa ulaşmak olduğunu ifade ederken, başarılı antrenör Ahmet Taşpınar ise yaptığı açıklamada sezon başından bu yana sahaya yansıttıkları futbol’un sonuca yansıdığını ve hafta sonuda kazanıp şampiyon olmak istediklerini ifade etti.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleGenc
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol