Şansalan’a zorlu maç

Çanakkale Bölgesinin süper ligteki tek hakemi Ali Şansalan’a zorlu karşılaşmada görev verildi.

Şansalan’a zorlu maç

Çanakkale Bölgesinin süper ligteki tek hakemi Ali Şansalan’a zorlu karşılaşmada görev verildi.

18 Ağustos 2017 Cuma 18:17
Şansalan’a zorlu maç

 Ali Şansalan TFF 2.ligte ikinci hafta oynanacak olan Adana Demirspor-Rizespor karşılaşmasında orta hakem olarak görev yapacak. Süper ligte ilk hafta Alanyaspor-Kasımpaşaspor karşılaşmasında görev alan Ali Şansalan bu haftada önem derecesi yüksek olan ve Adana 5 Ocak Fatih Terim stadyumunda oynanacak olan Adana Demirspor-Rizespor karşılaşmasında düdük çalacak.

Önemli karşılaşmada Ali Şansalan’ın yardımcılıklarını Mehmet Salih Mazlum ve İbrahim Çağlar Uyarcan yaparken, müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Burak Şeker yapacak.

Adana Demirspor ile Rizespor arasında oynanacak olan bu önemli karşılaşma Cumartesi günü Adana 5 Ocak Fatih Terim stadında saat 21.45’te başlayacak.

Süper lig İlhan Cavcav sezonun ilk haftasında Cumarftesi gecesi oynanacak olan Alanyaspor-Kasımpaşaspor karşılaşmasında dördüncü hakem olarak görev yapacak.Geçtiğimiz sezon 1.ligte ve çıktığı diğer alt liglerde göstermiş olduğu başarılı performans ile dikkatleri üzerine toplayan Ali Şansalan’ın bu sezon Süper ligte önemli karşılaşmalarda görev alması bekleniyor.
 

Anahtar Kelimeler:
ŞansalanMaçSüperlig
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol