Süper amatör kümede heyecan başlıyor

Süper amatör kümede heyecan başlıyor

04 Ekim 2017 Çarşamba 10:29
Süper amatör kümede heyecan başlıyor

Süper amatör kümede yeni sezon heyecanı hafta sonu oynanacak olan altı karşılaşma ile başlayacak. On iki takımın mücadele edeceği ligte sezonun başlamasına üç gün kalmasına rağmen Geyikli Belediyespor’un durumu ise henüz netleşmedi. Geçen sezon 1.Amatör kümede şampiyon olarak süper amatör kümeye çıkan Geyikli Belediyespor’un bu sezon lige katılmayacağı söyleniyor.

Yeni sezonda Biga Adaspor, Karabiga Belediye Gençlikspor, Çanakkalespor, Arslancaspor, Bozcadaspor, Yenicespor, Ezinespor, Geliboluspor, Lapsekispor, Küçükkuyu Gençlerbirliğispor, Kepezspor takımları başarılı olmak için çaba sarfedecekler.

Süper amatör kümede bu sezon bir çok takım şampiyonluk mücadelesi vermesi bekleniyor. Transfer döneminin hızlı takımlarından Adaspor, Lapsekispor, Ezinespor, Küçükkuyu Gençlerbirliği, Çanakkalespor, Karabiga Belediye Gençlikspor, Bozcaadspor  ile oturmuş kadroları ile yıllardır lige renk katan Geliboluspor, Kepezspor’un yanı sıra sessizliklerini koruyan Yenicespor ve Arslancaspor’un ligte ne yapacakları merak ediliyor.

Süper amatör kümede gün ve saatleri netleşmemesine rağmen ilk hafta maç programı şöyle;

Çanakkalespor-Arslancaspor

Yenicespor-Küçükkuyu Gençlerbirliğispor

Ezinespor-Kepezspor

Bozcaadaspor-Geliboluspor

Lapsekispor-Karabiga Belediye Gençlikspor

Geyikli Belediye-Adaspor (Geyikli Bldspor’un lige katılıp katılmayacağı netleşmedi)

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol