Süper Amatör lig heyecan verecek

Çanakkale Süper Amatör ligte yeni sezonda on iki takım mücadele edecek.

Süper Amatör lig heyecan verecek

Çanakkale Süper Amatör ligte yeni sezonda on iki takım mücadele edecek.

03 Ağustos 2018 Cuma 12:54
Süper Amatör lig heyecan verecek

Süper amatör ligte bu sezon birbirinden güçlü on iki takım mücadele edecek. Ekim ayı başında başlaması beklenen ligte sezon boyunca takımlar bölgesel amatör lige çıkabilmek için çaba sarfedecekler.

Geçen sezon Bölgesel Amatör ligten düşen Yeni Çanspor’da alınan duyumlara göre tecrübeli teknik adam Ahmet Hacıhamzaoğlu görev yapacak. Henüz resmi bir açıklama olamamak ile birlikte kırmızı-beyazlı kulübe yakın kaynakların görüşü bu yönde. Önümüzdeki günlerde Yeni Çanspor’da transfer harekatının da başlayacağı edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Geçen sezon ligi üst sıralarda bitiren Çanakkalespor’da antrenör Aşikar Çelik görevine devam ediyor. Kırmızı-Beyazlı takımdan alınan bilgiler arasında bir çok futbolcu ile yolların ayrıldığı yönünde. Çanakkalespor’un bu sezon nasıl bir kadro kuracağı merakla bekleniyor.

Süper amatör ligte transferde en hızlı takımın Gökeadaspor olduğu gözlemleniyor. Yeşil-Beyazlı takımın yeni sezonda da takımın şampiyonluğunda büyük payı olan antrenör Ahmet Taşpınar ile yoluna devam edeceği ve dış transferde bir çok önemli isim ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Gökçeadaspor’da önümüzdeki günlerde imzaların atılmaya başlanacağı açıklandı.

Süper amatör ligin güçlü takımlarından Geliboluspor ise sessiz ve derinden geliyor. Yıllardan bu yana takımın başında olan Ersoy Öz il yola devam edeceği düşünülen boğaz ekibinin profosyonel liglerin en deneyimli stoperi Mustafa Vargel ilede anlaştığı ifade ediliyor. Geliboluspor’un sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacağı ifade ediliyor.

Lapsekispor geçen yılın aksine bu sezon çok sessiz kalıyor. Birkaç gün içerisinde yönetim kurulu yapacağı toplantı ile birlikte belirsizliğe son verecektir diye düşünülüyor. Karabiga Belediye Gençlikspor’da şu ana kadar hiçbir transfer yaşanmazken, her sezon olduğu gibi ligin en güçlü takımlarından birinin Karabiga ekibi olması bekleniyor . Kepezspor her sezon olduğu gibi alt yapısından gelen oyuncuların ağırlıkta olacağı bir takımla mücadele edecektir. Tecrübeli teknik adam Murat Arslan ve alt yapıda görev alan Rasim Öz yeşil-kırmızılı takımda artık sistemi oturttu ve ligin en rahat takımlarından biri konumunda yer alıyorlar.

Bozcaadaspor’da teknik adam belirsizliği devam ediyor. Geçen sezon başarılı bir sezon geçiren Mehmet Özdemir devam mı edecek belli değil. Bizlere gelen duyumlarda Bozcaadaspor’un antrenör Yakup Öner ile anlaştığı yönünde önümüzdeki günlerde birlikte göreceğiz. Ezinespor’da yeni gelen yönetim antrenör sorununu Bahtiyar Üçüncü ile anlaşarak çözdü. Bizim aldığımı duyumlarda Ezinespor’un bu sezon küçülmeye gideceği ve son üç sezonda harcadığı yüksek paraları harcamayacağı yönünde.

Ligin yeni takımlarından Çardakspor’dan gelen bilgiler yönetimin transfer için çalıştığı ve üst sıraları zorlayacak bir takım kurulacağı yönünde. Yenicespor’da işler pek iç açıcı durmuyor. Bize gelen duyumda lige katılmayacağı yönünde tabi biz buna inanmak istemiyoruz. Geçen sezon transferin flaş takımı Küçükkuyu Gençlerbirliği bu sezon sessiz kalmış durumda önümüzdeki günlerde neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Amatör
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol