Süper Amatör lig netleşiyor

Çanakkale Süper amatör ligte sezonun bitmesine dokuz hafta olmasına rağmen lig netleşiyor.

Süper Amatör lig netleşiyor

Çanakkale Süper amatör ligte sezonun bitmesine dokuz hafta olmasına rağmen lig netleşiyor.

01 Şubat 2018 Perşembe 10:10
Süper Amatör lig netleşiyor

Süper Amatör lig bu sezon erken bitti gibi gözüküyor. Lider Adaspor’un oynadığı 13 karşılaşmada 12 galibiyet ve 1 beraberlik almasının ardından en yakın rakibine on puan fark atması ligte şampiyonun hemen hemen belli olduğu yönünde yorumların yapılmasına yol açıyor. Kırmızı-Beyazlı takımın sezon başından bu yana yüksek performansı geçen haftada deplasmanda en yakın rakibi ile berabere kalması sezon sonu gelmeden ipi rahat göğüsleyeceği şeklinde yorumlanıyor.

Adaspor’un zirvede yalnız kalmasının ardından sezon başında ligten çekilen Geyikli Belediyespor’dan sonra düşecek ikinci takımında Arslancaspor olacağı kesin gözüyle bakılmaya başlandı. Süper amatör ligin köklü kulüplerinden Arslancaspor’un sezonun ikinci yarısına genç oyuncularla başlaması ve ligte oynadığı 13 karşılaşmada sadece bir karşılaşmada hükmen galip gelmesi en yakın rakibi ile arasında 8 puan olması ligte kalmasının güç olduğu şeklinde yorumlanıyor.

Çanakkale süper amatör ligte durum böyle olunca heyecan dopal olarak azalmaya başladı. İlk yarı sonunda oluşan puan farkı sonunda sezon başında şampiyonluk hesapları yapan takımların bir çok oyuncusu ile yollarını ayırdığı göze çarpıyor.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
AmatörSüper
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol