Taekwondocular nefes kesti

Çanakkale Zaferinin 103. Yılı etkinlikleri kapsamında Taekwondo şampiyonası düzenlendi .

Taekwondocular nefes kesti

Çanakkale Zaferinin 103. Yılı etkinlikleri kapsamında Taekwondo şampiyonası düzenlendi .

27 Mart 2018 Salı 09:25
Taekwondocular nefes kesti

18 Mart Deniz Zaferi Marmara Taekwondo şampiyonası Çanakkale Anafartalar spor salonunda yapıldı. Çanakkale’nin yanı sıra İstanbul, Tekirdağ, Balıkesir, Eskişehir ve Kırklareli illerinden 168 sporcunun katıldığı şampiyonada mükemmel müsabakalar oldu.

Çanakkale’li sporcular şampiyonada 9 birincilik, 2 ikincilik, 4 üçüncülük alırken, Çanakkale 18 Mart spor kulübü 70 puanla takım halinde şampiyon oldu. Anafartalar spor kulübü ikinci oldu.

İl temsilcisi Hasan Altunışık şampiyona il ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi “ Şehitler diyarı Çanakkale’mizde her yıl düzenli olarak yapmış olduğumuz bu tür şampiyonalar sporcularımızın teknik, taktik ve tecrübelerinin artması açısından hem Taekwondo camiası için hem de sporcularımız için önemli bir fırsat olmaktadır. performansları gelişmekte, bilgi ve tecrübeleri artmaktadır. Aslında bu tür şampiyonaları daha sık gerçekleştirmemiz doğru bir yaklaşım olacaktır ve bunu da gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Hemen hemen her ay ilimizde taekwondo şampiyonası yapmaktayız. Bu sporcularımız için çok fayda sağlamaktadır. Bununda meyvelerini de almaya başladık. Uluslararası arenada ve Türkiye genelinde almış olduğumuz başarılar bunun açık göstergesidir. Şampiyonada Çanakkaleli sporcularımızı ve şampiyonayı seyreden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdür vekilimiz Sayın Sedat BEKTAŞ ve Judo İl Temsilcimiz Sayın Nurkan ŞANDA şampiyonaya katılarak Çanakkaleli sporcularımızı ve bizleri onurlandırmışlardır. Kendilerine teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

             

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Taekwondo
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol