Tecrübe Şampiyonluğu Getirdi

Gökçeadaspor’un tecrübeli file bekçisi Gökhan Küçüközen’in hırsı gençlere örnek oldu.

Tecrübe Şampiyonluğu Getirdi

Gökçeadaspor’un tecrübeli file bekçisi Gökhan Küçüközen’in hırsı gençlere örnek oldu.

03 Nisan 2018 Salı 10:31
Tecrübe Şampiyonluğu Getirdi

Çanakkale 1.Amatör lig play-off şampiyonu olarak tarihinde ilk defa süper amatör lige yükselen Gökçeadaspor’de tecrübeli kaleci Gökhan Küçüközen play-off karşılaşmalarına damga vurdu. Ligte oynadığı karşılaşmalarda gösterdiği performans ile takımının play-off oynamasında büyük payı olan 45 yaşındaki tecrübeli kaleci play-off karşılaşmalarında göstermiş olduğu performans ile adeta izleyenleri büyüledi.

Play-off grubunda oynanan ilk Dümrekspor karşılaşmasında normal sürede yaptığı kurtarışların yanı sıra, seri penaltılarda kurtardığı penaltılarla takımının finale çıkmasında büyük pay sahibi olan Küçüközen, final müsabakasına adeta damga vurdu. Penaltı atışlarına giden Barbarosspor karşılaşmasında rakip takımın attığı penaltıları kurtaran tecrübeli kaleci adeta takımının tarih yazmasında rol oynadı.

Tecrübeli kaleci yaptığı açıklamada Gökçeadaspor’un tüm adanın takımı olduğunu ve adada yaşayan kendilerinin bu takımın bir parçası olmaktan, arkadaşları ile birlikte şampiyonluğu elde ederek tüm adayı sevince boğdukları için çok mutlu olduğunu ifade etti. Küçüközen sezon boyunca kendilerine destek veren taraftarları da unutmadı. Şampiyonluğun en büyük mimarının kendilerini hiç yalnız bırakmayan taraftar olduğunu, kendilerine çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
Gökçeadaspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol