Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/chedef/public_html/index.php on line 0
“Her zaman öğrencilerin yanındayız”

“Her zaman öğrencilerin yanındayız”

Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, Çan Belediyesi tarafından yenilenen Mesire Alanında üniversite öğrencileri için düzenlenen piknik etkinliğine katıldı. Başkan Kuzu, üniversite öğrencilerine “Çan’da sizi anlayan bilen bir abiniz olduğunu bilin” mesajını verdi.

“Her zaman öğrencilerin yanındayız”

Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, Çan Belediyesi tarafından yenilenen Mesire Alanında üniversite öğrencileri için düzenlenen piknik etkinliğine katıldı. Başkan Kuzu, üniversite öğrencilerine “Çan’da sizi anlayan bilen bir abiniz olduğunu bilin” mesajını verdi.

22 Ekim 2018 Pazartesi 12:35
“Her zaman öğrencilerin yanındayız”

Eğitimci kişiliği ile ilk, orta ve yüksek öğrenim öğrencileri ile sık sık bir araya gelen Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, geçtiğimiz hafta sonu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çan Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri ile bir araya geldi. Çan Belediyesi tarafından organize edilen piknik etkinliğinde öğrenciler ile tek tek selamlaşan ve sohbet eden Başkan Kuzu, pikniğe katılım gösteren üniversite öğrencilerine teşekkür etti.

Üniversite öğrencileri Çan için kıymetli

Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, üniversite öğrencilerinin Çan ve kendileri için kıymetli olduğunu belirterek Çan Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikle üniversite öğrencileri ile bir arada olmak istediklerini söyledi. Çan’a gelen üniversite öğrencilerini misafir olarak değil Çan’ın elçisi olarak gördüklerini vurgulayan Başkan Kuzu; “Çan’a geldiğinizde biz sizi misafir olarak görmüyoruz. Baştan öylesiniz sonra mezun olup giderken de ki mezun ettiğimiz bir sürü gruplar oldu. Buradan onlara şunu diyorum Çan’ın sizler elçilerisiniz dışarıya gittiğinizde. Emin olun Çan’a gelip burada okuyup gidenlerde bu şehri unutmuyorlar. Bunu da bilin ki iletişim halinde olduğum bir sürüde arkadaşınız var. İnşallah sizde burada güzel bir üniversite hayatı geçirmiş olursunuz” dedi. Üniversite öğrencilerini kendine yakın gördüğünü ifade eden Başkan Kuzu, üniversite hayatı boyunca öğrencilerin ne gibi sıkıntılar, keyifler yaşadığını bilen biri olduğunu ifade ederek öğrencilerin Çan’daki öğrenim hayatlarını güzel geçirmeleri temennisinde bulundu.

Çan’da konaklamayla ilgili sıkıntı olduğunu biliyorduk

Çan’da üniversite öğrencilerinin konaklamayla ilgili sıkıntılarının olduğunu bildiklerini belirten Başkan Kuzu, geçtiğimiz yıl konaklama sıkıntısı ile ilgili olarak bir hamle yapıldığını söyledi. Çan’da şu anda yapımı devam eden 530 kişilik Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Yurdu inşaatının devam ettiğinin altını çizen Başkan Kuzu: “İnşallah hem sizin için hem yeni gelen öğrencilerimiz için bir KYK Yurdu var şu anda inşaatı devam ediyor biz yerini tahsis ettik. Ve hızlı bir şekilde inşallah yazın başında yurt bitecek. Orası 530 kişilik bir KYK Yurdu olacak. İnşallah sizlere orada güzel konaklama imkanları sunulur ki KYK Yurtlarının artık ne kalitede olduğunu kalan arkadaşlarınızdan bilirsiniz. İnşallah Çan’da da önümüzdeki yıl KYK Yurdumuz olacak. Bunu da size buradan müjdelemiş olalım” şeklinde konuştu.

Üniversite öğrencilerine net mesaj

Başkan Kuzu, konuşmasının sonunda üniversite öğrencilerine Çan’da kendilerini anlayan, bilen abiniz olduğunu bilin, en net mesajım ifadelerini kullanarak; “Bir sıkıntınız bir derdiniz olduğunda her zaman telefonumuzda, kapımızda, kalbimizde, gönlümüz de size açık, bunu bilin diyorum” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çan Belediyesi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol