5 milyon TL’lik yatırımın engellenmesi Başkan Ejder’i kızdırdı

Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder, Eceabat ilçesine kazandırılacak olan yaklaşık 5 milyon TL’lik yatırım bedelli sahil düzenleme projesinin CHP tarafından engellendiğini söyledi.

5 milyon TL’lik yatırımın engellenmesi Başkan Ejder’i kızdırdı

Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder, Eceabat ilçesine kazandırılacak olan yaklaşık 5 milyon TL’lik yatırım bedelli sahil düzenleme projesinin CHP tarafından engellendiğini söyledi.

08 Ağustos 2018 Çarşamba 15:30
5 milyon TL’lik yatırımın engellenmesi  Başkan Ejder’i kızdırdı

Büyükçekmece Belediyesi’nin, Eceabat ilçesi Kemalpaşa Kordonuna yönelik yatırımını planladığı ve ihale aşamasına getirdiği yaklaşık 5 milyon TL yatırım bedelli sahil düzenleme projesinin CHP Eceabat ilçe teşkilatının girişimleri, CHP Çanakkale Milletvekili ve parti liderlerinin Hasan Akgün’e baskıları neticesinde durdurulduğunu ve bu önemli eserin Eceabat’a kazandırılmasının engellendiğini ifade eden Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder; “CHP Eceabat ilçe teşkilatının girişimleri, CHP Çanakkale Milletvekili ve parti liderlerinin Sayın Hasan AKGÜN’e baskıları neticesinde durdurulmuş, bu önemli eserin ilçemize kazandırılması engellenmiştir. Günlerdir kamuoyunda belediyemizin kardeş şehir ilişkisi ve parkı ismi değişikliği üzerinden gündem yaratmaya ve bu sayede prim yapmaya çalışan siyasi odakların maksatlı çabaları ve manevraları ibretle izlenmektedir” dedi.

Utanç kararının iptali için yasal girişimlerde bulunulacaktır

“İlçemize yaklaşık 4 milyon TL bedelli park yatırımını kazandıran, her yıl yüzbin civarında turistin ilçemizi ziyaret etmesine imkan sağlayan dolayısıyla ilçemiz ekonomisine büyük katkılar sağlayan kardeş Şahinbey Belediyesi üzerinden belediyemizi hedef alan siyasi odakların niyeti açıkça meyve veren ağacı taşlamak, kardeşlik olgusunu yok ederek toplumda ayrımcılık yaratmaktır” diyen Başkan Ejder; “Takdir olunacağı üzere bu art niyetli girişimlerin toplumumuzda hiçbir saygı ve itibar kazanması mümkün değildir. Gerçekleştirilen 06.08.2018 tarihli Meclis toplantısında Şahinbey Belediyesi ile kardeş şehir ilişkisinin sonlandırılmasına ilişkin alınan ve hiçbir yasal dayanağı olmayan, tamamen keyfi ve siyasi maksatlı bu utanç kararının iptali yönünde Danıştay nezdinde gerekli yasal girişimlerde bulunulacaktır” şeklinde konuştu.

Hastalıklı zihniyeti sadece kınıyoruz

Başkan Ejder sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Bir ulusun bekası, bir vatanın bütünlüğü için canlarını feda eden, bu toprakların her karışını kanlarıyla sulayan aziz şehitlerimizin kutsal hatırasına, Belediye Meclis kararıyla yaklaşık bir yıl önce oybirliği ile “Şehitler Parkı” olarak belirlenen parkın ismini değiştirmek isteyen, ülkemizin kurucusu ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile mukayese eden, kutsal değerlerimizi siyasi menfaatleri uğruna istismar eden, toplumumuzda ayrımcılığa sebep olan bu hastalıklı zihniyeti sadece kınıyoruz. Kardeş Büyükçekmece Belediyesinin, ilçemiz Kemalpaşa Kordonuna yönelik yatırımını planladığı ve ihale aşamasına getirdiği yaklaşık beş milyon TL yatırım bedelli sahil düzenleme projesi CHP Eceabat ilçe teşkilatının girişimleri, CHP Çanakkale Milletvekili ve parti liderlerinin Sayın Hasan AKGÜN’e baskıları neticesinde durdurulmuş, bu önemli eserin ilçemize kazandırılması engellenmiştir. Memleketin aleyhine uğraş veren bu odaklarla karşı her zaman ve her koşulda mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Sizlerden aldığımız destekle, azim ve kararlılıkla, halkın ve hakkın yanında olarak bugüne kadar sergilediğimiz duruşumuzdan bir nebze dahi sapmadan hizmetinizde olmaya devam edeceğiz.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Eceabat
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol