“Artık gençliğin yönetimi olmalı”

Çanakkale Barbaros Mahallesi Muhtar adayı Serhan İnmez, seçim çalışmalarına hız verdi. Seçim çalışmalarına hız veren İnmez; “Genç bir muhtarın artık işin başına geçmesi gerekiyor” yorumunu yaptı.

“Artık gençliğin yönetimi olmalı”

Çanakkale Barbaros Mahallesi Muhtar adayı Serhan İnmez, seçim çalışmalarına hız verdi. Seçim çalışmalarına hız veren İnmez; “Genç bir muhtarın artık işin başına geçmesi gerekiyor” yorumunu yaptı.

13 Mart 2019 Çarşamba 16:37
“Artık gençliğin yönetimi olmalı”

Uzun yıllar boyunca Barbaros Mahallesinde muhtarlık yapan Kazım İnmez’in torunu olan Serhan İnmez, yapacaklarını ve projelerini açıkladı. Üniversite mezunu ressam ve gazeteci olan Serhan İnmez, “Sosyal hayatta sevilen bir kişi olduğuma inanıyorum. Özellikle mesleğimden dolayı Çanakkale’de ve Barbaros Mahallesi’nde her gün her saat binlerce insan ile görüşüyor, onların sorunlarını, eksikleri, neler gerektiğini çok iyi biliyorum. Barbaros Mahalles’inin en büyük sorunlarından biri otopark sorunu. Mahalle sakinlerimiz otopark alanı bulamadığından dolayı yollara park ederek, ceza ödemek zorunda kalıyorlar. Bu konu ile ilgili çok şikâyetler var. Bu nedenle Muhtarlık görevine gelirsek, Çanakkale Belediyesi ile görüşmeler gerçekleştirerek soruna bir an önce çözüm bulunması konusunda çalışmalar gerçekleştireceğim. Özellikle Barbaros Mahallesi’nin ana arterlerinde mesai saatleri başlangıcı ve bitişinde sıkışan trafik sorunumuz var. Bunu hepimiz yaşıyoruz. Bu konuda kentin dinamikleri ile görüşüyor ve çözümlenmesi konusunda gerekli düşüncelerimi bildiriyorum.  Güzel Mahallemizde yeşil alanlar gerçekleştiriliyor. Bu konuda güzel tespitlerim var. Değişik illerde bulunan gazeteci arkadaşlarımdan edindiğim bilgiler ışığında yeni projeler ve modern parkların yapılması mevcut parklarında modernize edilmesi konusunda devlet büyüklerim ile görüşüyorum. Yeni kordon mahallemizin gözbebeği. Özellikle yaz aylarında gençlerin eğlence merkezi haline geldi. Gençlerin özgür olması taraftarıyız ancak bölgede biriken çöplerin daha yoğun çalışarak temizlenmesi konusunda sık sık dile getireceğiz.  Barbaros Mahallesi’nde ekonomik durumu olmayan genç arkadaşlarımın en büyük dileği, Belediyece Mahallemize düğün salonu yapılması. Bu sayede yüksek düğün maliyetlerinden kurtulup, mutlu mesut dünya evine girebilmeleri için gerekli kurumlar ile görüşmeler gerçekleştireceğim.

Çanakkale’yi ikiye bölen Sarıçay’ımızın gerekli değeri görmediğine inanıyorum. Eskişehir, Muğla gibi illerde gördüğüm projelerin Çanakkale’ye Barbaros Mahallesi’ne daha çok değer katacağına inanıyorum. Allah’ın izni ile göreve gelir isem, bu konuda en iyisi olması için çaba sarf edeceğim.

Büyüklerimiz, Bayanlarımız, Gençlerimizin, kardeşlerimizin daha güzel vakitler geçirerek çağdaş bir şekilde mutlu bir mahallede yaşayabilmesi için elimden geleni yapacağım. Genç bir muhtar adayı olarak Dedem Kazım İnmez’in olduğu gibi 7/24 kapımı çalana, bir telefon edene yardım edebilmek için yorulmadan çalışacağım. Gelin beraber cennet Barbaros Mahallemizi yeniden şekillendirelim. Geleceğimize yakışan çocuklarımıza miras olacak Barbaros Mahallesi için elimizden geleni yapalım” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 13.03.2019 19:00
Anahtar Kelimeler:
Serhaninmez
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol