Ayvacık Belediyesi üst yapı çalışmalarına hız verdi…

Yol ve kaldırım yapım çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren Ayvacık Belediyesi, şehir merkezinden en uç noktaya kadar üst yapı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

Ayvacık Belediyesi üst yapı çalışmalarına hız verdi…

Yol ve kaldırım yapım çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren Ayvacık Belediyesi, şehir merkezinden en uç noktaya kadar üst yapı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

20 Kasım 2017 Pazartesi 17:38
Ayvacık Belediyesi üst yapı çalışmalarına hız verdi…

Ayvacık Belediyesi, ilçenin tüm sokaklarını daha modern bir görünüme kavuşturmak için üst yapı çalışmalarına son hızıyla devam ediyor. Çalışma programına alınan cadde ve sokakların biran evvel tamamlanabilmesi için çalışmalarını hızlandıran Ayvacık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü alt yapısı bitmiş olan sokakların fizibilite işlemlerini yaparak üst yapı kilitli parke çalışmalara hız verdi.

Şahin; “İlçemizin sokaklarını yapmaya başladık”

Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin yaptığı açıklamada; “Daha güzel bir Ayvacık için durmadan yorulmadan çalışıyoruz.  Alt ve üst yapısı bitmiş ilçemizi şirin bir yer yapmak için ekiplerimiz gece gündüz demeden hızlı bir şekilde görevlerini yerine getiriyorlar. Mahallelerin daha iyi bir hale gelmesi için yapılan çalışmalarla birçok noktada yeni yollar açıldı. İlçemizde Hamdibey Mahallesinde dokuz sokak bir cadde, Ümmühan Mahallesinde üç sokak bir cadde olmak üzere bu güne kadar yapılan çalışmalarda 14200 bin metre karelik alanın kilit parke döşemesi bitmiş durumdadır. Ünal Caddesi, Muammer Aksoy Caddesi, Başarı Sokak, Hacı Bektaş Sokak’ta ise asfaltlama çalışmaları yapılacaktır. Amacımız bundan sonra ilçemiz içersin de yapılmadık yol kalmayıncaya kadar bu işi devam ettirmektir. Biz vatandaşlarımızın imkanlar ölçüsünde taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bütün hizmetlerin bir anda bitmesi mümkün değildir hepsi belli bir program dahilin de yapılmaktadır. Çalışmaların biran önce bitmesi için aralıksız çalışmalarımız sürmektedir. Her şey daha güzel bir Ayvacık için. Durmadan, yorulmadan hizmete devam” dedi.

“Her mahallemize hizmet götürmek için çalışıyoruz”

“2004 yılında göreve geldikten sonra ilçemizin öncelik sırasına göre projelerimizi yaptık. Bunları plan dahilinde ilçemiz halkının hizmetine sunduk” diyen Başkan Şahin; “Alt yapı sorununu bitirdik. Bu süreçte halkımıza bize verdiği destek ve sabırları için buradan kendilerine şükranlarımı sunuyorum. 2018 yılını belediye olarak çevre ve estetik yılı olarak kabul ettik. Belediye olarak bundan sonraki yatırımlarımız çevre düzenlemesi bitmiş, modern bir kent yaratmaktır. Hamdibey Mahallesi ve Ümmühan Mahallesinde yaklaşık 25 bin metrekarelik parke ve kaldırım taşı döşemesi yapılacak. Ayvacık’ı güzelleştirmek için her bölgesinde çalışıyoruz. Belediye olarak yaşadığımız şehrin her noktasın da, üst yapısıyla, parkıyla, çevre düzenlemeleriyle modern bir yapıya kavuşması için yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Amacımız ilçe genelindeki çalışmalarımızla Ayvacık’ daha iyi hale getirmek. Bunun için ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam ediyor” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol