Ayvacık MYO binası tanıtıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ayvacık Meslek Yüksek Okulu yeni binası düzenlenen törenle Ayvacık halkına tanıtıldı.

Ayvacık MYO binası tanıtıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ayvacık Meslek Yüksek Okulu yeni binası düzenlenen törenle Ayvacık halkına tanıtıldı.

18 Ağustos 2017 Cuma 15:26
Ayvacık MYO binası tanıtıldı

Ayvacık Meslek Yüksek Okulu binası önünde başlayan tanıtım etkinliğine katılan Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin yaptığı konuşmada; “Ayvacık Meslek Yüksekokulumuzun binasının yapımı tamamlandı. Şu anda okulumuz Türkiye’nin en güzel meslek yüksekokullarından biri oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. İlçemizde eğitim alanında çalışmalar ve hizmetler devam ediyor. Yurt inşaatımız bitti. Özellikle öğrencilerimizin kullanacağı kapalı yüzme havuzumuzun inşaatı tamamlandı. Okul inşaatımız devam ediyor. İlçemize yapılan bu yatırımlar Ayvacık halkına hayırlı olsun” dedi.

“Ayvacık eğitim kenti”

Ayvacık’ın bir eğitim kenti olma yolunda olduğunu ifade eden Başkan Şahin; “Ayvacık bir eğitim kenti. Şu anda fen lisemizde ve diğer liselerimizde öğrencilerimiz eğitim hayatını sürdürüyor. Üniversite binamız çok güzel oldu. İnanıyorum kısa sürede yeni bölümler açılarak öğrenci sayımız artacaktır. Ayvacık’ta öğrenci artışını kaldırabilecek yurtlarımız, pansiyonlarımız var. Kimse endişe etmesin. Ayvacık, güvenli ve öğrenci kapasitesini kaldırabilecek bir eğitim kentidir” diye konuştu.

“Ayvacık halkı yapılan hizmetleri görsün”

Ayvacık halkının yapılan çalışmaları ve hizmetleri görmesi gerektiğini dile getiren Başkan Şahin; “Ayvacık halkında bu yeni yapılan üniversite binamızı görmeyenler vardır. Bu çalışmaları halkımız görsün, bilsin diye bu tanıtım etkinliğini düzenledik. Avrupa standartlarında bir yüksekokul binamız var. Bu bir değerdir. Hep birlikte bu değere sahip çıkacağız.” dedi. Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin’in konuşmasının ardından etkinliğe katılan vatandaşlara yüksekokul binası gezdirildi. Halk oyunları gösterisinin de düzenlendiği tanıtım etkinliğine Ayvacık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Selçuk İpek, Ayvacık AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Engin, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 18.08.2017 15:44
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol