Ayvacık’ta gönülleri fethetti

Çanakkale siyasetinin gülen yüzü, Ak Parti ikinci sıra milletvekili adayı Jülide İskenderoğlu, Ayvacık İlçesinde önce pazarı ardından ise esnafları ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunları dinledi. Ayvacık’ta yoğun ilgi gören İskenderoğlu, gülen yüzü ve sempatik kişiliğiyle bir kez daha gönülleri fethetti.

Ayvacık’ta gönülleri fethetti

Çanakkale siyasetinin gülen yüzü, Ak Parti ikinci sıra milletvekili adayı Jülide İskenderoğlu, Ayvacık İlçesinde önce pazarı ardından ise esnafları ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunları dinledi. Ayvacık’ta yoğun ilgi gören İskenderoğlu, gülen yüzü ve sempatik kişiliğiyle bir kez daha gönülleri fethetti.

09 Haziran 2018 Cumartesi 13:32
Ayvacık’ta gönülleri fethetti

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti 2. sıra milletvekili adayı Jülide İskenderoğlu, bütün gününü Ayvacık ilçesine ayırdı. Programına Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin’i ziyaret ederek başlayan İskenderoğlu, daha sonra Şahin ile birlikte Ayvacık pazarını gezdi. Tek tek bütün tezgâhlara uğrayan ve alışveriş yapan vatandaşlarla sıcak diyaloglarda bulunan Kadın Milletvekili adayını AK Parti Ayvacık Kadın ve Gençlik Kolları başkanları da yalnız bırakmadı. Pazar esnafının yanı sıra alışveriş yapan vatandaşlar da İskenderoğlu’na yoğun ilgi gösterdi. Ayvacık yöresinin, siyasi yaşamı boyunca en çok ziyaret ettiği bölgelerin başında yer alması nedeniyle herkes tarafından tanınıp sevilen Çanakkale’nin ablasını Ayvacıklılar bir kez daha bağrına bastı. 24 Haziran’da güçlü hükümet güçlü meclis güçlü Türkiye için seçmenlerden destek isteyen İskenderoğlu; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir oy oranı ile tekrar cumhurbaşkanı seçmek mecliste AK Parti’yi en güçlü şekilde temsil etmek için çalışmalarınızı sürdürüyoruz. Bugün Ege’nin başlangıcı doğal güzellikleri ile ün yapmış Ayvacık ilçemize konuk olduk, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Ayvacık ilçesi benim en çok ziyaret ettiğim ilçelerden birisidir. Vatandaşlarımıza şahsıma gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Allah nasip eder de vekil seçilirsem ilçe ilçe, belde belde, köy köy Çanakkale’nin dört bir yanında ziyaretlerime devam edeceğim. Dün ve bugün olduğu gibi vatandaşlarımızı vekil olduktan sonra da yalnız bırakmayacağım” dedi. Esnafın ve halkın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Jülide İskenderoğlu, taze ve organik pazar ürünlerini görünce dayanamayarak pazardan bol bol alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

Esnaf yoğun ilgi gösterdi

Pazarda tezgâhı bulunan bir kadının; “Kadınlar olarak kendimizi gösterelim, siyasette ağırlığımız olsun. Çanakkale’den bir kadın artık mecliste yer bulsun” sözleri karşısında yaklaşık 50 yıldır Çanakkale’nin kadın vekille mecliste temsil edilmediğine dikkat çeken İskenderoğlu; “Sizlerin destekleriyle inşallah bu özlem bu seçimde bitecek” dedi. En yakın zamanda ilçeye tekrar geleceğinin sözünü veren İskenderoğlu, pazarın ardından çarşı esnafını ziyaret ederek hayır dualarını ve desteklerini istedi. Çarşı ziyaretinden hemen sonra Ayvacık Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu açılışına katılan Jülide İskenderoğlu, ardından Ayvacık Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Ayvacıklı hemşerileri ile birlikte oruç açtı. Yoğun ilgi gören İskenderoğlu iftara katılan her vatandaşla yakından ilgilenerek sohbet etti. Ayvacık ilçesine bağlı Sapanca ve Bilaller köylerini de ziyaret eden İskenderoğlu, kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya geldi. Köy halkı ile birlikte çay içip sohbetlerine ortak olurken gelen talep üzerine Sapanca Köyüne çocuk oyun parkı, bin metrekare paket taş sözü verdi. Bahçelerde ve evlerinde oturan kadınların davetini kırmayan İskenderoğlu teyzeler annelerle keyifli muhabbetler yaptı. Ayvacık ilçesi ve köyleri İskenderoğlu’nu bağrına basarken gördüğü ilgiden oldukça memnun şekilde Ayvacık’tan ayrıldı. İskenderoğlu son olarak Esenler Mahallesinde Doktorun Kahve olarak bilinen kahvehanede düzenlenen sahura katıldı. Gönül sofrasında gönül dostları ile ekmeğini bölüşen Jülide İskenderoğlu sabahın erken saatlerinde başlayan programını sabah namazının okunması ile noktaladı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
AyvacıkEsnafAkParti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol