Başkan Gökhan'a ziyaretçi akını

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Odası Yönetimi ile Türkiye Görme Engelliler Derneği Çanakkale Şube Yönetimini makamında ağırladı.

Başkan Gökhan'a ziyaretçi akını

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Odası Yönetimi ile Türkiye Görme Engelliler Derneği Çanakkale Şube Yönetimini makamında ağırladı.

16 Ekim 2018 Salı 16:45
Başkan Gökhan'a ziyaretçi akını

Başkan Gökhan ilk olarak Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Odası Başkanı Ünal Özcan ve meslek odaları başkanları ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Birlik Başkanı Özcan, meslek odalarının kullanabileceği yeni bir hizmet binası yapımı için yer tahsisi talebinde bulundu. Özcan; “1998 yılında hizmete başlayan bir binamız var. Bu binayı Şoförler Odamız ile birlikte kullanıyoruz. Yıllardır bize hizmet veren bir bina ama şu anda büro olarak kullanılmasının dışında hiçbir şekilde kullanamadığımız bir bina. Artık arşivlerimiz dahi doldu. Eğitimler yapmak istiyoruz, fakat eğitim yapabilecek yerimiz yok. İmkanlar ölçüsünde esnaflarımız ve odalarımızın ihtiyaçlarını giderebilecek, Çanakkale esnaf ve sanatkarlarına yakışır, bir yer talebimiz var. Hatta bugün resmi yazımız ile birlikte geldik. Onu da size iletmek istiyoruz” dedi. Ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan ise, mevcut binanın Çanakkale esnafı için yeterli olmadığını belirterek;  “Daha önce bu konu ile ilgili talep olmuştu, ama yer sıkıntısı nedeni ile gerçekleştirememiştik. Bu konuda gerekli çalışmalar yaparak, sizlerin de talepleri doğrultusunda ve yasaların da el verdiği ölçüde gereğini yapabiliriz. Elbette önemli bir sivil toplum kuruluşuna verilecek bir alan için makul bir değer belirlenerek, bizim de vereceğimiz bir katkı ile esnaflarımızın da rahat hizmet alabileceği bir yer tahsisinde bulunulabilir” şeklinde konuştu.  Ziyaret güncel konulara ilişkin sohbetin ardından son buldu. Başkan Gökhan ardından Türkiye Görme Engelliler Derneği Çanakkale Şube Yönetimini makamında ağırladı. "15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü" nedeni ile gerçekleşen ziyarette, Dernek Başkanı Emel Köybaşı ve yönetiminin ziyareti nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gökhan, Dünya Beyaz Baston Gününü kutladı. Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan dernek faaliyetleri hakkında bilgi alırken, istek ve talepleri dinledi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
ülgür Gökhan
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol