Başkan Gökhan projeleri inceledi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Yeni Kordon, Barbaros Kreşi, Gasilhane Binası ile Yaş Sebze ve Meyve Hali’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Gökhan projeleri inceledi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Yeni Kordon, Barbaros Kreşi, Gasilhane Binası ile Yaş Sebze ve Meyve Hali’nde incelemelerde bulundu.

18 Ekim 2018 Perşembe 17:19
Başkan Gökhan projeleri inceledi

Başkan Gökhan teknik inceleme gezisi kapsamında ilk olarak yapımı tüm hızı ile devam eden Yeni Kordon uzatma çalışmasını yerinde inceledi. Teknik ekip ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Gökhan, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Gökhan, Barbaros Mahallesi Portakal Sokak ile Osman Hamdi Bey Caddesi’nin kesişiminde bulunan Barbaros Kreşi’nin devam eden inşaat faaliyetlerini yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Barbaros Kreşi’nde çocukların keyif alabileceği, kendilerini rahat ve evlerinde hissedebilecekleri her şey düşünüldü. 9 adet sınıfın bulunacağı kreş binasında bahçe alanı, etkinlik alanı, tematik atölye, kış bahçeleri, yemekhane, ortak etkinlik alanları ve diğer gerekli idari ve sistematik birimler bulunacak. Çocukların zihinsel, duygusal, bedensel ve sosyal gelişimlerine katkı verilmesinin hedeflendiği Barbaros Kreşi’nin inşaat faaliyetleri devam ederken, 2018 yılı Kasım ayı içerisinde hizmet vermesi planlanıyor. Başkan Gökhan, Barbaros Kreşi’nin ardından Yaş Sebze ve Meyve Halini de inceledi. Tamamlanan yeni Hal’deki son duruma ve faaliyetlere ilişkin yetkililerden bilgi alan Başkan Gökhan, buradaki esnafla da bir süre sohbet etti. Başkan Gökhan, teknik gezisi kapsamında Yeni Şehir Mezarlığının içerisinde bulunan gasilhane binasının yenileme çalışmalarını da yerinde inceledi. Büyük ölçüde tamamlanan çalışmalar kapsamında yeni bina, mevcut ölçülerinden daha büyük tasarlanarak ihtiyaç büyüklüğünde mekânlar oluşturuldu. Projede zemin katta Gasilhane bölümü, personel odası, wc alanları, bay ve bayan mescitler ve ıslak hacimler yeniden planlandı. Engelli vatandaşların kullanımına yönelik olarak bina yüksekliği ve ulaşım alanları oluşturuldu. Binanın altına bodrum yapılarak depolama alanı olarak tasarlandı. Gasilhane binasının 2018 yılı Kasım ayı içerisinde tamamlanarak hizmet vermesi planlanıyor.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
ülgür Gökhan
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol