Başkan Kuzu öğretmenlerle buluştu

Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, Öğretmenler Günü nedeniyle Çan genelinde görev yapan öğretmenler için Öğretmenler Günü Yemeği düzenlendi.

Başkan Kuzu öğretmenlerle buluştu

Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, Öğretmenler Günü nedeniyle Çan genelinde görev yapan öğretmenler için Öğretmenler Günü Yemeği düzenlendi.

26 Kasım 2018 Pazartesi 16:43
Başkan Kuzu öğretmenlerle buluştu

Belediye Başkanı seçilmeden önce Öğretmen olarak görev yapan Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, ilçe genelinde görev yapan öğretmenler için geleneksel hale getirdiği Öğretmenler Günü Yemeğinde meslektaşları ile bir araya geldi. Öğretmenler Günü Yemeğinin ev sahipliğini üstlenen Başkan Kuzu, yemeğe katılan öğretmenler ile tek tek ilgilenerek öğretmenler için hazırlanan hediyeleri takdim etti. Şahin Karademir ve ekibinin müzik ziyafeti sunduğu gecede bir konuşma gerçekleştiren Başkan Kuzu, öğretmenliğin toplumun şekillenmesi açısından çok kıymetli olduğunu vurguladı. Başkan Kuzu; “10 yıldır biz okullardan ne talep geldiyse diğer kurumlardan ziyade, okul, öğrenci dendiğinde şunu demişimdir okulların taleplerini hızlı bir şekilde çözün, hatta bize hiç sormadan, vakit kaybetmeden yapın” dedi. Başkan Kuzu, Çan’da okul ile bir yatırım olduğu zaman da üst düzey takip etmeye çalıştıklarını altını çizerek; “Çan’da okullarda fiziki anlamda sıkıntımız olan ciddi bir problemimiz yok” şeklinde konuştu. Çan Fen Lisesi ile ilgili olarak öğretmenlere bilgilendirmelerde bulunan Başkan Kuzu; “Milli Eğitim Bakanlığı binaları artık Milli Eğitim Vakfı yoluyla yapıyor. Çan Fen Lisesi de Milli Eğitim Vakfı’nın programında var. İnşallah ilk buraya yatırım yapıldığında Çan Fen Lisesi de gösterdiğimiz 13 dönümlük yer var oraya yapılacak” ifadelerini kullandı. Başkan Kuzu konuşmasını şu sözlerle sürdürdü; “Üniversite büyüyor. Hemen yanı başımızda eğimi ilgilendirdiği için söylüyorum bir tane öğrenci yurdu yapıyoruz, Kredi Yurt devlet yurdu. İnşallah o da Haziran’da bitecek, Çan’a eğitim için gelen öğrencilerimiz için konaklamalarında bir sıkıntı yaşamayacağız.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol