Bayramiç’te İlyas Yalçıntaş konseri

Bayramiç ilçesinde pop müzik sanatçısı İlyas Yalçıntaş konser verdi.

Bayramiç’te İlyas Yalçıntaş konseri

Bayramiç ilçesinde pop müzik sanatçısı İlyas Yalçıntaş konser verdi.

03 Eylül 2018 Pazartesi 16:32
Bayramiç’te İlyas Yalçıntaş konseri

Bayramiç Belediyesi’nce bu yıl 23.’sü düzenlenen İda (Kazdağ) Kültür Sanat Etkinlikleri yoğun ilgi gördü. Etkinlik boyunca yapılan konserlere yoğun ilgi gösteren halk büyük bir coşkuyla eğlendi. İda (Kazdağı) Kültür ve Sanat etkinlikleri, son zamanlarda yıldızı iyice parlayan pop müzik sanatçısı İlyas Yalçıntaş konseri ile sona erdi. Etkinlik boyunca eski belediye binası önünde açılan çadırlarda ise geleneksel hat sanatı, cam işlemeciliği, çömlek yapımı, geleneksel el işçiliği, kara kalem resim çalışmaları ve çeşitli firmaların açtığı standlar da büyük ilgi gördü.

Yalçıntaş hayranlarıyla buluştu

Bayramiç ilçesinde düzenlenen İda (Kazdağı) Kültür ve Sanat etkinliklerinde sahne alan pop müzik sanatçısı İlyas Yalçıntaş, hayranlarının büyük ilgisi ile karşılaştı. Konserde seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşatan Yalçıntaş’ın, kendine has 'Çanakkale Türküsü' yorumu ise büyük alkış aldı. Konserin ardından Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, sanatçı İlyas Yalçıntaş’a çiçek takdim etti.

Arslan; “İlçemizi aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacağız”

Bu yıl ki etkinlikleri yoğun katılımla ve coşkuyla gerçekleştirdiklerini belirten Bayramiç Belediye Başkanı Saadettin Arslan; “Vatandaşlarımız ve halkımızın çok ciddi ilgisi var gerek açılan standlara gerekse etkinlik ve konserlerimize çok ciddi bir katılım var bu yoğum katılım dolayısıyla tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Bayramiç bundan sonra da büyük heyecanlar yaşayacak, ilçemizi aydınlık yarınlara hemşehrilerimizin desteğiyle hep birlikte taşıyacağız, İnşallah önümüzdeki yıllarda nice yeni güzel etkinliklerde birlikte olacağız.” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 04.09.2018 09:25
Anahtar Kelimeler:
Bayramiç
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol