Bektaş'tan Başkan Kuzu'ya ziyaret

AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Fatma Aydoğan Bektaş, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu'yu ziyaret etti.

Bektaş'tan Başkan Kuzu'ya ziyaret

AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Fatma Aydoğan Bektaş, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu'yu ziyaret etti.

09 Mayıs 2018 Çarşamba 15:27
Bektaş'tan Başkan Kuzu'ya ziyaret

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Kuzu'ya seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Bektaş, 24 Haziran'da yapılacak seçimin ardından Türkiye'nin 25 Haziran sabahına farklı bir yüzle uyanacağını söyledi. Bu anlamda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 vizyonunu adım attıkları her yerde anlattıklarını vurgulayan Fatma Aydoğan Bektaş, "Çıktığımız bu kutlu yolda önemli adımlar atıyoruz. Seçimlere kısa bir süre kaldı. Türkiye yeni bir sabaha uyanmaya hazırlanıyor. Bizlerde bunun için tüm bedenimizi taşın altına koyup Bismillah diyerek yola çıktık. İlçe ilçe, belde belde, köy köy, mahalle mahalle gezerek insanlarla hasbihal ediyoruz." dedi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın da Çanakkale için büyük bir şans olduğunu ifade eden Bektaş, şöyle devam etti: "Sayın Bülent Turan'ın Çanakkale'de milletvekilliği görevini üstlenmesi, partimizin grup başkanvekilliğinin kendisine tevdi edilmesi Çanakkale'miz için büyük bir şans. Kendileri Çanakkale için gece gündüz demeden mesai harcıyor. Çocuk parkından 1915 Çanakkale Köprüsü'ne kadar bir çok önemli noktada Bülent Turan'ın katkılarını ve imzasını görüyoruz. Bu anlamda hep birlikte Türkiye'mizi, Çanakkale'mizi daha müreffeh seviyeye taşımaya çalışıyoruz." Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu da Fatma Aydoğan Bektaş'a aday adaylığında başarı dileğinde bulunarak, tebrik etti. Çanakkale için daha yapılacak çok şey olduğunu kaydeden Kuzu, "Bu kent herşeyin en iyisine en güzeline layık. Bir çok şeyi fazlasıyla hak ediyor. Bunları başaracağınıza eminiz. Kadın vekillerimizin sayısı da giderek artıyor. Sizleri çıktığınız bu yolda tebrik ediyorum." diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanAkParti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol