Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/chedef/public_html/index.php on line 0
Biga İİBF’de mezuniyet heyecanı

Biga İİBF’de mezuniyet heyecanı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleşti.

Biga İİBF’de mezuniyet heyecanı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleşti.

24 Haziran 2019 Pazartesi 14:57
Biga İİBF’de mezuniyet heyecanı

582 öğrencinin mezun olduğu törene, Biga Kaymakamı Mustafa Can, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı ve Biga İİBF Dekan Vekili Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Biga İlçe Jandarma Komutanı Ufuk Erikli, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Bigalı iş adamları, yerel yönetim temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Öğretim üyelerinin ve mezun öğrencilerin kortej yürüyüşü ile başlayan programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından mezun öğrenciler adına konuşma yapan fakülte birincisi Yaprak Deniz konuşmasında; Biga’da olmanın ve ÇOMÜ’nün bir parçası olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, onu bugünlere getiren ailesi ile öğrencisi olduğu Biga İİBF hocalarına ve idari personeline teşekkür etti ve mezuniyet kütüğüne isim plakasını çaktı. Dekan Vekili Prof. Dr. Bünyamin Bacak ise konuşmasında ortak bir sevinci yaşamak için bir araya geldiklerini ifade ederek, dört yıl önce devraldıkları emanetleri sahiplerine teslim etme vaktinin geldiğini söyledi. Rektör Prof. Dr. Sedat Murat yaptığı konuşmada "Fakülte birincimizin değindiği çok güzel bir nokta var, ilk geldiğinde Biga’ya geldiği için üzülen bir öğrenci mutlaka buradan ayrılırken de üzüntü yaşıyor, Biga ve Çanakkale çalışmak için, bir şeyler üretmek için çok uygun yerler. Sevgili mezunlarımız bundan sonra da daha fazla çalışın ve başarılı olun” şeklinde konuştu. Konuşmalardan sonra protokol tarafından dereceye giren öğrencilere belge ve hediye takdimi gerçekleştirilirken, Biga İİBF’ye yaptıkları katkılardan dolayı Bigalı işadamlarına ve mezuniyet törenine katkı sunanlara teşekkür belgeleri sunuldu. Tören tüm mezunların coşku içinde keplerini havaya atmaları ile sona erdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol