Çan’a 21 yeni minibüs

Çan Belediyesi’nin öncülüğünde Çan halkının hizmetine kazandırılan 21 adet yeni minibüs düzenlenen törenle hizmete girdi.

Çan’a 21 yeni minibüs

Çan Belediyesi’nin öncülüğünde Çan halkının hizmetine kazandırılan 21 adet yeni minibüs düzenlenen törenle hizmete girdi.

26 Kasım 2017 Pazar 14:26
Çan’a 21 yeni minibüs

Çan Belediyesi, toplu ulaşımda önemli bir adım atarak Çan Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi ile işbirliği içinde ilçenin ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak ulaşım filosunu devreye soktu. Çan Belediyesi’nin girişimleriyle piyasa fiyatının çok altında bir fiyatla yeni minibüslerine sahip olan araç sahipleri Çan halkına daha kalite ve rahat hizmet sunabilecekleri için Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’ya teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Engelli vatandaşlar unutulmadı

Dev araç filosu trafiğe çıkmadan önce şehir meydanında tören ve yeni minibüsler için kurban kesim merasimi düzenlendi. Çan Kaymakamı Adil Karataş ve Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu ile çok sayıda yetkili ve vatandaşın katıldığı törende, yeni ulaşım araçları tanıtıldı. Engelli vatandaşların da rahatça binebileceği modern toplu taşıma araçları vatandaşlarca da çok beğenildi.

Toplu ulaşımda kalite ve konfor devri

Başkan Kuzu, vatandaşların daha rahat, kaliteli ve huzurlu yolculuk edebilmeleri amacıyla alınan araçlar sayesinde, toplu ulaşımda yaşanan sorunların tamamen ortadan kaldırıldığını açıkladı. Başkan Kuzu; “Çan halkının gidecekleri yere daha rahat ulaşmaları bizim için çok önemli. 21 adet aracın hepsi de çok konforlu ve kullanımı rahat. Eski minibüslerin aksine yeni araçlarda engelli vatandaşlarımızın rahatça kullanabilmesi için de uygun teknik özellikler mevcut. Engelsiz bir çan için yeni araçların bu özelliğe sahip olmasına çok dikkat ettik. Araç sahiplerine teşekkür ediyor ve bol kazançlı günler temenni ediyorum. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanBelediyesiMinibüs21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol