Çanakkale 19 Mayıs’ı bekliyor

Çanakkale Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde kent genelindeki hazırlıklarını tamamladı.

Çanakkale 19 Mayıs’ı bekliyor

Çanakkale Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde kent genelindeki hazırlıklarını tamamladı.

15 Mayıs 2019 Çarşamba 17:59
Çanakkale 19 Mayıs’ı bekliyor

Bu kapsamda kentin pek çok noktası Atatürk posterleri ve Türk bayrakları ile donatılırken, Çanakkale Belediyesinin günün anlam ve önemine ilişkin görsel tasarımları da kentin çeşitli noktalarındaki yerlerini aldı. Öte yandan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Graffiti Şenliği ile farklı sanatçılar kentte ağırlanırken, gençler de sergileyecekleri graffiti, dans ve müzik gösterileri ile kenti renklendirecek. Etkinlikler kapsamında ayrıca, Çanakkale Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği gençlik konserinde ünlü müzik grubu Manga 19 Mayıs 2019 Pazar günü saat 21.30’da Özgürlük Parkı’nda sahne alacak.

Final Four heyecanı dev ekranda!

THY Euroleague’in 2018-2019 sezonu Final-Four karşılaşmaları için Çanakkale Belediyesi bu sene de İskele Meydanı’na dev ekran kurarak, vatandaşları basketbol heyecanını yaşamaya davet ediyor. THY Euroleague'de 2018-2019 sezonunun Final-Four'u İspanya’nın Vitoria-Gasteiz şehrinde bulunan Buesa Arena’da yapılacak. Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun da yer aldığı karşılaşmaların heyecanını vatandaşlar, Çanakkale Belediyesinin İskele Meydanı’na kuracağı dev ekranda birlikte yaşanacak. Karşılaşmaların programı ise şöyle;

17 Mayıs 2019 Cuma Saat: 19.00  / Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes

19 mayıs 2019 Pazar Saat: 21:30 Final

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol