Çanakkale SMA’lı evladına sahip çıktı

Çanakkale’nin bakan, belediye başkanı, stk yöneticileri, spor ve sanat camiası Bigalı SMA hastası Ahmet Alp için İnstagramda buluştu.

Çanakkale SMA’lı evladına sahip çıktı

Çanakkale’nin bakan, belediye başkanı, stk yöneticileri, spor ve sanat camiası Bigalı SMA hastası Ahmet Alp için İnstagramda buluştu.

21 Aralık 2020 Pazartesi 15:08
Çanakkale SMA’lı evladına sahip çıktı

ÇOMÜ Akademisyenlerinden Gökhan Bayram’ın çağrısıyla ve moderatörlüğünde yaptığı, kişisel instagram adresinden geçekleşen canlı yayına ilgi yüksekti.

Belediye başkanları tek ses oldu

Program Ahmet Alp Güven Bebeğin ailesinin katılımıyla ve duygulu anlarla başladı. Yayına Eski Çevre Bakanı Hamdi Üçpınarlar, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar ve Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu katıldı. Bakan Üçpınarlar kamuoyuna destek çağrısında bulunurken, Biga Belediye Başkanı huzur haklarını kampanyaya verdiklerini ve kampanyayı büyüteceklerini kaydetti. Ayvacık Belediye Başkanının bir maaşını bağışladığı ve destek çağrısı yaptığı yayında, Bozcaada Belediye Başkanı ise ilçenin ünlüleri ve işdünyasını kampanyaya dahil edeceklerini söyledi. Çan Belediye başkanı birlik ruhuyla hareket edeceklerini kaydederken Çan genelinde ciddi ve dikkat çekici kampanya başlatacaklarını, Gelibolu belediye başkanı ilçenin tüm kesimlerine ulaşacaklarını duyurdu. Geyikli Belediye Başkanı 5 bin tl katkı sunarak konunun takipçisi olacaklarını duyurdu.

Mesleki kuruluşlardan anlamlı katkı

Programa bağlanan Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, kızı Defne Şarlan ile katıldığı programda Türkiye’nin tüm barolarına ve hukukçularına ulaşacaklarını kaydetti. Canlı bağlantı yapılan Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen ise oda ve borsaları konudan haberdar edeceğini bildirdi. TÜRSAB Balıkesir ve Çanakkale Başkanı Ahmet Çelik, kampanyayı Türkiye Turizm camiasına duyurduğu müjdesini vererek evladımıza sahip çıkacağız dedi. Diş Hekimleri Odası Başkanı Süleyman Doğangün ise konu ile bilgi verip kampanyaya katkıda bulunacaklarını kaydetti. Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Evren Kızoğlu’nun da bağlandığı canlı yayında Türkiye’deki tüm STK’lara kampanyanın ulaştırılacağı bilgisi verildi. Kampanya Lions Kulüp Başkanı Ufuk Turba’nın katkılarıyla Türkiye ve Dünya Lionslarına da duyuruldu.

Canlı yayında anlamlı anlar

Baro Başkanının kızı Defne Şarlan canlı yayında okul arkadaşları arasında kampanya başlatacağını duyururken, Lions Kulübü Başkanı Ufuk Turba’nın kızı Deniz Naz Turba, ertesi günü doğum günü hediyesi istemediğini belirtip armağan yerine kampanyaya bağış çağrısı yaptı. Yayın sonrası Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu kendi hesabında canlı yayın başlatarak 2 saat süreyle canlı yayında güreş ağalarından ve hayırseverlerden kampanya hesabına destek topladı. Yapılan canlı yayında İstanbul’dan Tolgahan Erdoğan tarafından bağış yapılan Fenerbahçeli sporcuların imzaladığı forma da açık artırmayla izleyicilere satışa sunuldu.

Spor ve sanat camiası kampanya da buluştu

Bigaspor Başkanı Serkan Özkan’ın katıldığı canlı yayında konunun takip edildiği ve kampanyaya desteğin artarak devam ettirileceği duyuruldu.  Dünya Bilek Güreşi Şampiyonu Ümit Burunlular ise yaptığı açıklamada Çanakkale’nin dünyayı dize getirdiğini ve bu konuyu da halledeceğini belirterek Türkiye Sakatlar Derneği’nin 68 şubesinde kampanyayı duyuracaklarını aktardı. Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Av. Arda Bozkurt’da canlı yayına bağlanarak gerek Fenerbahçelilerin gerekse Biga’daki STK’ların kampanyaya duyarsız kalmayacağını vurguladı. Yayına ünlülere yaptığı takı tasarımlarıyla adından söz ettiren Gülce Dereli ve güreş ağalarından Cengizhan Örs’te katıldı.Dereli konuyu sanatçılarla paylaşacağını, Örs ise güreş camiasına duyuracağını belirtti. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Gökhan Bayram, katkı sunan tüm yöneticilere ve izleyicilere teşekkür ederek bugünden sonra kampanyanın daha geniş kesimlere ulaşmasından mutluluk duyduklarını belirtti.

Gökçeada Belediye Başkanı Sn. Ünal Çetin

STK VB. (20.30 – 21:00 arası canlı yayına alacaklarımız)

Çanakkale Baro Başkanı Sn. Av. Bülent Şarlan

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen

TÜRSAB Çanakkale Balıkesir Bölge Başkanı Sn. Ahmet Çelik

Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Sn. Evren Kızoğlu

ÇOMÜ Hastanesinden Sn. Prof. Dr. Alper Şener

Çanakkale Diş Hekimleri Odası Başkanı Sn. Süleyman Doğangün

Çanakkale Lions Kulübü Başkanı Sn. Ufuk Turba

Bigaspor Başkanı Sn. Serkan Özkan

Dünya Bilek Güreşi Şampiyonu Sn. Ümit Burunlular

Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Sn. Cenk Devrim Ulusoy

Sanatçı Gülce Dereli

Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Sn. Arda Bozkurt

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 21.12.2020 15:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol