Çanakkale’de uçmayan kalmayacak

Onur Air & GESTAŞ işbirliğiyle Çanakkale-İstanbul seferleri başlıyor.

Çanakkale’de uçmayan kalmayacak

Onur Air & GESTAŞ işbirliğiyle Çanakkale-İstanbul seferleri başlıyor.

13 Ekim 2017 Cuma 18:53
Çanakkale’de uçmayan kalmayacak

İstanbul-Çanakkale, Çanakkale-İstanbul uçak seferleri, Onur Air & GESTAŞ işbirliğiyle 1 Kasım 2017 tarihi itibariyle başlıyor. Çanakkale Havalimanı’ndan, İstanbul Atatürk Havalimanı’na gerçekleşecek seferlerle Çanakkale-İstanbul arasını 50 dakikaya düşecek. Uçak biletlerinin her şey dahil 84 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Çanakkale seferleri haftanın 7 günü yapılacak. Seferler, Çanakkale Havalimanından 07:10’da, İstanbul Atatürk Havalimanından ise 23:20’de gerçekleşecek. Onur Air, Çanakkale uçuşları ile İstanbul Atatürk Havalimanından Çanakkale’ye direkt uçan tek havayolu olacak. Yolcular İstanbul-Çanakkale arasında direkt uçabilmenin yanı sıra, yurt içinde Adana, Antalya, Diyarbakır, İzmir, Gaziantep, Şanlıurfa ve Trabzon olmak üzere 7 şehre, yurt dışında ise Berlin, Düsseldoorf ve Odessa olmak üzere 3 şehre uygun fiyatlarla bağlantılı uçabilecek.

GESTCARD’lı öğrenciye gidiş dönüş 168 TL yerine 119,90 TL

GESTAŞ, İstanbul-Çanakkale uçuşlarında GSESTCARD sahibi yolculara büyük avantajlar sunacak. Gestaş’ın ayrıcalıklar sunan kampanyası GETCARD sayesinde İstanbul-Çanakkale uçak seferi yolcular ciddi indirimden faydalanacak. GESTCARD öğrenci kartı sahibi bir öğrenci, gidiş dönüş uçak biletine 168 TL yerine 119,90 TL ödeyecek. GESTCARD tam yaya kartı sahibi bir yolcu ise gidiş dönüş biletini 149,90 TL’ye alabilecek. GESTCARD indirim kampanyası, öğrenci kartı ve tam yaya kartı sahibi ilk 500’er bilet için geçerli olacak.

Tosun; “Hep beraber bu hattı yaşatacağız”

GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu ve Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, Kolin Otel’de düzenlenen basın toplantısında uçak seferleriyle ilgili bilgiler verdi. Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun yaptığı konuşmada; “2002 senesinde şimdiki Başbakanımız, o zaman Ulaştırma Bakanı olan Sayın Binali Yıldırım ‘havayolu halkın yolu’ bir kelime etti, tüm hedefleri onun üzerine kuruyoruz. Halkın yolu olmaya başladı havayolu. Türkiye’de 57 tane meydanımız var. Bu meydanların tamamına sefer yapmayı planlıyoruz ama pek kolay olmuyor. Çanakkale’de bunlardan bir tanesi. İnşallah bundan sonra bu işbirliği ile beraber, akıl ve mantık birliğiyle beraber Çanakkale’de havacılıkla ilgili yeni koşulları getirmeyi hedefliyoruz. İnsanların havayoluna koşmasını sağlayacağız ki bu hat canlı kalsın. İnşallah günde bir kez şeklinde başlayacak seferlerimiz günde 3-4’e çıksın. Bunun için birliktelik önemli. Yurt dışı bağlantıları olsun. Burası aktif bir şehir haline gelsin. Burada en büyük desteği de Gestaş’tan ve Volkan beyden aldık, eksik olmasın. Kendisi Çanakkale için çok şeyler yapıyor. Burada da bize itici güç oldu. Hep beraber güç birliği ile bu hattı yaşatmaya gayret edeceğiz” dedi.

Uslu; “Uygun fiyatlarda seferler yapılmaya başlanacak”

GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu ise; “1 Kasım ile 20 Kasım arasındaki tarihlerde haftada 4 sefer olacak. İlk defa Çanakkale’den İstanbul havalimanına seferler gerçekleşecek. 20 Kasım’dan itibaren de haftanın 7 günü Çanakkale-İstanbul seferleri inşallah aralıksız devam edecek. Hem uluslararası aktarmalara yetişmek anlamında hem de tüm Türkiye’den Çanakkale’ye dönüş yapmak isteyen yolcularımızın saatlere yetişmesi anlamında Onur Air ekibi ve Teoman beyin gayretleriyle gerçekten Çanakkale’nin menfaatine ve en uygun saat belirlendi. Hem GESTAŞ, hem de Onur Air ekibi, bu işin hızlı bir şekilde olması için ciddi efor harcadı. Çok uygun şekilde Çanakkalelilerin, Çanakkale’ye gelecek kişilerin hava yolundan, halkın yolundan faydalanması için güzel bir birliktelik oldu. Uygun fiyatlarda seferler yapılmaya başlanacak. 84 TL’den başlayan fiyatlar olacak. Bizde Gestaş olarak Çanakkale’de bu konunun daha fazla desteklenmesi anlamında bir promosyon kampanyası düzenledik. Özellikle GESTCARD olan ilk 500 öğrenciye gidiş dönüş 119,90 TL’lik bir fiyat uygulaması olacak. Yine GESTCARD müşterisi olan ilk 500 yolcuya da 149’90 TL’den bilet uygulaması olacak” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol