Çanakkale’nin Yıldızları törenle onurlandırıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Çanakkale TOBB Sosyal Bilimler Lisesi’nin açılışının ardından Çanakkale’nin Yıldızları Müşterek Ödül Törenine katılarak vergi rekortmenlerine ödüllerini takdim etti.

Çanakkale’nin Yıldızları törenle onurlandırıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Çanakkale TOBB Sosyal Bilimler Lisesi’nin açılışının ardından Çanakkale’nin Yıldızları Müşterek Ödül Törenine katılarak vergi rekortmenlerine ödüllerini takdim etti.

24 Ağustos 2017 Perşembe 19:42

Çanakkale’de vergi rekortmenleri kurum ve kuruluşlara ödülleri düzenlenen törenle verildi. ÇTSO’da düzenlenen törene TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Vali Orhan Tavlı, Gelibolu Yarımadası Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, ÇTSO Başkanı Bülend Engin, ÇTB Başkanı Kaya Üzen, belediye başkanları, kurum müdürleri, işadamları, siyasetçiler ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan ÇTB Başkanı Kaya Üzen ve ÇTSO Meclis Başkanı Osman Okyay, vergi rekortmeni olan kurum ve kuruluşları tebrik etti.

“Milletin dirilişini müjdeleyen şehir Çanakkale’dir”

Vergi rekortmenlerini kutlayan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu; “Çanakkale’nin sadece sizler için değil, bu ülkede yaşayan 80 milyon kardeşimiz için farklı bir anlamı ve önemi var. Bu milletin dirilişini müjdeleyen şehir Çanakkale’dir. Bugün başımız dik bu topraklarda eğer yaşıyorsak Çanakkale’de başlayan bu milli direniş ve istiklal ruhunun sayesindedir. Çanakkale aslında baktığınız zaman ümidin inanca, inancın başarıya döndüğü yerdir. Allah inşallah bu toprakları bu vatanı korumamız için bize güç ve kuvvet versin, bizleri ecdadımızın mirasına layık bir millet olmamızı da nasip etsin diyorum” dedi.

Turan; “Çanakkaleli olmaktan onur ve gurur duyuyoruz”

Çanakkale’de hayata geçirilen yatırımlara değinen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan; “Çanakkale tarihiyle, turizmiyle her alanda iddialı olan özel bir şehirdir. Çanakkaleli olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Assos tarihimizin bize bıraktığı bir emanet, oranın UNESCO listesine girebilmesi için adımlar attık. Troiadaki turizmin artması en büyük hedefimiz. 15 sene önce Şehitliklerimizde yıllık ziyaretçi sayısı 300 binlerdeydi. Bugün 3 milyon civarında. Troia neden en az şehitliklerimize gelen ziyaretçi sayısı kadar olmasın. Herkesin bildiği gibi boğaz köprüsünün temelini attık. Zaman zaman diyorlar köprünün yeri değişmiş diye. Ne dediysek aynen devam. Biz köprüyü yaparken sadece ulaşım imkanı olarak görmüyoruz. Köprü Ezine peyniri, Küçükkuyu’da zeytinyağı demek. Köprü her alanda tarihe, turizme ve tarıma katkı sağlaması demek. 7 tane büyük tarım ovası sit alanı olarak ilan edildi. Yani köprü var betonlaşma olacak hayır. Köprü var tarım da olacak. Köprü var balık da olacak. Köprü var hayvancılıkta olacak” diye konuştu.

Rekortmenler ödüllerine kavuştu

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve Vali Orhan Tavlı da konuşma yaparak rekortmenleri tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Yapılan konuşmaların ardından tören TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından vergi rekortmenlerine ödüllerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 25.08.2017 10:57
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol