Çanakkale’ye böyle vekil yakışır

Çalışkanlığı, gülen yüzü, sempatik kişiliği ile gönüllerde taht kuran AK Parti 2. sıra milletvekili adayı, Çanakkale’nin ablası Jülide İskenderoğlu, ezber bozmaya devam ediyor.

Çanakkale’ye böyle vekil yakışır

Çalışkanlığı, gülen yüzü, sempatik kişiliği ile gönüllerde taht kuran AK Parti 2. sıra milletvekili adayı, Çanakkale’nin ablası Jülide İskenderoğlu, ezber bozmaya devam ediyor.

18 Haziran 2018 Pazartesi 17:10
Çanakkale’ye böyle vekil yakışır

Geleceğimizin teminatı gençlerimizin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü daha iyi tanıması ve anlaması için İlber Ortaylı’nın ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ adlı kitabını hediye eden İskenderoğlu, taraflı tarafsız herkes tarafından büyük takdir görmeye devam ediyor. Gecesini gündüzüne katarak sürdürdüğü seçim çalışmalarında çalmadık kapı sıkmadık el bırakmamaya gayret gösteren Jülide İskenderoğlu, gittiği yerlerde çocukların gönlünü de almayı ihmal etmiyor. Çocuklara çeşitli hikâye kitapları, gençlere ve kadınlara ise ünlü tarihçi, akademisyen ve yazar İlber Ortaylı tarafından kaleme alınan ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ kitabını hediye eden İskenderoğlu, maddi değeri düşük manevi değeri paha biçilemez olan bu eserle gönülleri fethetmeye devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya tarihinde ender görülen bir deha olduğunu ifade eden Milletvekili adayı İskenderoğlu; “İlber Ortaylı kitabında akıcı bir dille, etkileyici anlatımıyla Ata’mızı tüm yönleriyle kaleme almış. Benim de en son okuduğum ve çok etkilendiğim mutlaka okunması gereken bir başucu kitabı. Bu yüzden gençlerimizin ve kadınlarımızın da bu kitabı okumasını istedim. Bugüne kadar çok sayıda gencimiz ve kadınımıza bu kitaptan hediye ettik, çok olumlu tepkiler aldık. Kitabı hediye ettiğimiz gençlerin mutluluğu beni daha da mutlu etti” şeklinde konuştu.

İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün

Öte yandan seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren Jülide İskenderoğlu, bayramın 3. günü Çanakkale merkezde hemşerileriyle bir araya geldi. Vatandaşlarla bayramlaşan tecrübeli siyasetçi aile dostlarının sünnet cemiyetine katıldı. Siyasetin gülen yüzü İskenderoğlu’na özellikle kadınlar büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlarla birlikte çay içen sohbetlerine ortak olan İskenderoğlu, hemcinslerinden destek ve hayır dualarını istedi. Geç saatlere kadar vatandaşların yoğun ilgi ve alakası altında programına devam eden Jülide İskenderoğlu, “2002 yılında hastane kapılarında vatandaşların beklediği, rehin kaldığı, başında türbanı var diye evladının yemin törenine alınmayan anaların olduğu bir Türkiye vardı. Ekonomi kötüydü, yollarımız kötüydü. Buna benzer sayamayacağım kadar olumsuzluklar vardı. Bunların hepsi AK Parti ile değişti. Şimdi değişen gelişen Türkiye’yi eski Türkiye haline getirmek istiyorlar. Recep Tayyip Erdoğan'sız bir Türkiye yaratmak istiyorlar. Çanakkale bize her zaman sahip çıktı. İstikrarın sürmesi, Türkiye’nin büyümesi için hemşerilerimizin yine yeniden AK Parti’ye sahip çıkacağına gönülden inanıyorum’’ şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol