Çan’da Simge Rüzgarı (Video)

Çan’ın kurtuluşunun 97. Yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Simge Sağın Çan’da konser verdi ve Çan Simge’nin sesi ile büyülendi.

Çan’da Simge Rüzgarı (Video)

Çan’ın kurtuluşunun 97. Yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Simge Sağın Çan’da konser verdi ve Çan Simge’nin sesi ile büyülendi.

24 Eylül 2019 Salı 12:01

Çan’ın kurtuluşunun 97. yıldönümü etkinliklerinde birbirinden anlamlı ve başarılı etkinlikler yapılırken, etkinliklerin son akşamında sevilen sanatçı Simge Sağın sahne aldı. Vatandaşların konser alanına akın etmesi sonucunda, konser alanı deyim yerinde ise doldu ve taştı. Sahnede yaklaşık 2 saat kalan sanatçı Simge Sağın, sevilen parçalarını hayranları için söyledi. Şarkılara vatandaşlar zaman zaman eşlik ederken, Simge Sağın’ın performansı ise büyük beğen topladı. Çan Belediye Başkanı Bülent Öz yaptığı konuşmada; “Siz değerli gençlerimizin ve çocuklarımızın eğleniyor olmasından dolayı inanın biz çok mutlu olduk, çok sağ olun. Değerli hemşerilerim değerli Çanlılar, değerli misafirler bu akşam 23 Eylül Çanımızın kurtuluşu sebebi ile düzenlemiş olduğumuz etkinlikler çerçevesinde bu akşam, bu konserimizde bize, bizleri yalnız bırakmayan Simgeye, Simge hanıma çok çok teşekkür ediyorum. Çanımıza hoş geldiniz diyorum. Simge hanım bu akşamın güzelliğinden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Çanımıza şevk kattınız eğlence kattınız. 97 yıl önce Çanımızın işgal kuvvetlerinden kurtuluşunun yıl dönümü ne mutlu ki bize bu günleri kutluyoruz. Kimlerin sayesinde kutluyoruz bu günü, bu özgürlüğümüzü Mustafa Kemal Atatürk’e selam olsun ki bu geceyi biz özgürce yaşıyoruz. Çanımızın işgal kuvvetlerinden kurtulmasında öncülük eden Osman Çaneri’ye selam olsun ki biz bu geceyi kutluyoruz.” dedi. Ardından Başkan Öz, Simge’ye çiçek ve plaket takdim etti.

Simge Çan’a bayıldı

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz konuşurken Simge Çan’daki havaya bayıldığını dile getirerek şunları söyledi; “Öncelikle hoş bulduk. Şahane gerçekten, enerjileri ve pozitiflikleri ile çok fazla genç var. Çan ilçesini zaten seviyordum, bu gece iyice sevdim” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol