ÇATUD’da Balkan dönemi

Çanakkale'nin en köklü derneklerinden biri olan Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği (ÇATUD) olağan genel kurulunda yeni yönetimini seçti.

ÇATUD’da Balkan dönemi

Çanakkale'nin en köklü derneklerinden biri olan Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği (ÇATUD) olağan genel kurulunda yeni yönetimini seçti.

22 Ocak 2019 Salı 20:06
ÇATUD’da Balkan dönemi

Dokuz yıl boyunca başarılı bir çalışma ile görevini yerine getiren Sefer Göztepe ve yönetimi, Dernek mülkü olan Sun-San otelde kahvaltılı olarak üyelerin tamamına yakınının katılım sağladığı kongrede oy birliği ile yeni yönetim belirlendi. Uzun yıllardır Çanakkale turizmine hizmet etmiş olan İsmet Balkan, katılım sağlayan üyelerin tamamının oyunu alarak, yeni Dernek Başkanı oldu. İsmet Balkan, yaptığı teşekkür konuşmasında Çanakkale turizminin büyük bir potansiyel içerdiğini ifade etti. Balkan, dernek üyelerinin çok tecrübeli turizmcilerden oluştuğunu, birlik beraberlik içinde Çanakkale turizmini Uluslararası boyuta taşıyacak olanaklara ve bilgiye sahip olduklarını belirtti. Başkan Balkan, yurt içinden ve yurt dışından derneklerle irtibata geçilerek 2019 yılının Çanakkale için başarılı bir yıl olması için çaba göstereceklerini ifade ederek, eski yönetime başarılı çalışmaları için teşekkür etti. Çanakkale Turizm ve Tanıtma Derneğinin yeni yönetimi İsmet Balkan (Başkan), Nuray Artut, Kadir Başol, Zeynep Başaran, Mevlut Savrul, Özlem Eryiğit’den oluştu. Çanakkale turizmine büyük bir dinamizm kazandırmak öngörüsü ile göreve gelen yeni yönetim öncelikli olarak yurtdışından daha fazla Çanakkale’mize turist gelmesini, Çanakkale merkez ve ilçelerinde festivaller organize ederek yerli ve yabancı turistleri bölgemize güncel turizm anlayışı ile çekmeyi hedefliyor. Dernek yönetimi ayrıca, Çanakkale’ye profesyonel bir turizm anlayışının yerleşmesi için, diğer turizm aktörleri ile birlikte 2019 sezonuna en verimli şekilde hazırlanarak bölgemizin turizm girdilerini arttırmayı ilke olarak benimsiyor.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çatudBalkandönemi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol