“CHP Çanakkale’de 3 Milletvekili çıkaracak”

CHP Çanakkale Milletvekili, TBMM Başkalık Divanı Üyesi Bülent Öz, Çanakkale’de tamamlanan CHP İlçe Kongreleri sonrasında, tüm ilçe örgütlerini ziyaret ederek, İlçe Başkanlarını ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerini tekrar tebrik etti ve gündemi değerlendirerek, önümüzdeki olağan seçimler sürecinde Cumhuriyet Halk Partisinin hedeflerini paylaştı.

“CHP Çanakkale’de 3 Milletvekili çıkaracak”

CHP Çanakkale Milletvekili, TBMM Başkalık Divanı Üyesi Bülent Öz, Çanakkale’de tamamlanan CHP İlçe Kongreleri sonrasında, tüm ilçe örgütlerini ziyaret ederek, İlçe Başkanlarını ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerini tekrar tebrik etti ve gündemi değerlendirerek, önümüzdeki olağan seçimler sürecinde Cumhuriyet Halk Partisinin hedeflerini paylaştı.

28 Aralık 2017 Perşembe 16:16
“CHP Çanakkale’de 3 Milletvekili çıkaracak”

Çalışmalarına CHP Çanakkale Merkez İlçe Örgütünü ziyaret ederek başlayan CHP’li Bülent Öz, CHP Çan, Biga, Bayramiç, Yenice, Ayvacık, Ezine, Gelibolu, Lapseki, Eceabat, Bozcaada ve Gökçeada ziyaretlerinde İlçe Örgütlerini tebrik ettikten sonra, ilçe örgütleriyle fikir alış verişinde bulunarak, açıklamalar yaptı. İlçe Örgütleri ziyaretlerinde, gündemi değerlendiren ve önümüzdeki olağan seçimlerdeki CHP’nin hedeflerini paylaşan CHP’li Öz, şunları ifade etti: “Çanakkale’mizde tamamlanan CHP ilçe kongrelerimizde, İlçe Başkanlığına seçilerek güven tazeleyen ve seçilerek CHP İlçe Başkanlığı bayrağını teslim alan İlçe Başkanlarımızı ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi, tekrar tebrik ediyorum. İlçe Örgütlerimizdeki seçimlerimizi Demokrasi şöleni içerisinde tamamladık. Çanakkale’de her bir CHP’li birlik ve beraberlik ilkesini özümsemiştir ve bu anlayıştadır. Çünkü partimizin önemli bir misyonu ve 2019 için ülkemizin refahı için, mutlu yarınlar için hedefleri var. Her bir Cumhuriyet Halk Partilinin bunun sorumluluğunu ve bilincini taşıdığına eminim. R.Tayyip Erdoğan 16 Nisan Referandumunda çıkan hayır sonucundan korkmaktadır ve partimize karşı yapılan algı operasyonların tamamı bu yüzdendir.

“Çanakkale’de tüm belediye başkanlıklarını CHP kazanacaktır”

İlçe kongrelerimizi tamamladık ve İl kongremiz sonrasında da belirlenecek yol haritamızla birlikte, önümüzdeki yerel seçimler öncesi Çanakkale Merkezde, tüm İlçe ve Beldelerimizde başarı elde etmek için tüm örgütlerimiz her zaman olduğu gibi, dinamik, heyecan dolu çalışma arzusu içinde hazırdır. Genel Seçimlere kadar Cumhuriyet Halk Partimizin önce yerelde Belediye Başkanlıklarının tümünü kazanacağına sonra Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini zaferle göğüsleyeceğimize inancımızdır tamdır. Bu bağlamda şimdiden İl Örgütümüze, İlçe Başkanlarımızın nezdinde, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve CHP’nin başarısı için CHP İl ve İlçe Örgütlerimizin çalışmalarında özveri ile mücadele edecek tüm üyelerimize şimdiden teşekkür ederim. Cumhuriyet Halk Partililer olarak Vatandaşımızın yanında olduğumuz bir siyasi anlayışı sürdürüyoruz, hemşehrilerimizi bir bir ziyaret ederek O’nları yalnız bırakmıyoruz. 7 Haziran seçimlerinden bu yana Çanakkale’deki tüm CHP Örgütlerimizle İlçe ilçe, köy köy, soğuk sıcak demeden vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Her gittiğimiz yerde yurttaşlarımıza CHP’nin hedeflerini anlatarak, İşçimizin, Çiftçimizin, Emeklimizin, Memurumuzun, tüm meslek grubundaki hemşehrilerimizin ve milletimizin müreffeh yarınlarda yaşaması için mücadele ettiğimizi anlatıyoruz. Ve Çanakkale CHP Örgütleri ve yönetimleri olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Bu yüzdendir ki, Çanakkale’de siyasiler seçimden seçime gelir algısını yıkan tek parti Cumhuriyet Halk Partisidir anlayışını kazandırdığımız için mutluyuz. Çanakkale’mizin ve Ülkemizin refah yarınları için mücadelemizi sürdürüyoruz, köylümüzün tarlasında yanındayız, işçimizin alın terinin yanındayız, emeklimizin geçim derdinin yanındayız. Bu bağlamda iddialıyız; önümüzdeki ilk genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale’de 3 Milletvekili çıkaracak ve yerelden genele iktidar yolunda önemli bir yol alınmış olacak. İşte tüm bu gerçeklikler ve hedeflerimiz doğrultusunda, önümüzdeki süreçte Partimizin üzerine düşen görev ve sorumluluk artmaktadır.

“Bu KHK geri çekilmeli, OHAL kaldırılmadır”

Ulusumuzun kurtarıcısı, Ülkemizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve maneviyatına, özelliklede Cumhuriyetimizin değerlerine karşı yapılan saldırılar her geçen gün artmaktadır. Daha vahimi, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünden sonra, OHAL ilan eden AKP; süreci fetö ile mücadelenin dışına çıkarmış, Ülkemizin bütününü ilgilendiren ve Mecliste görüşülüp karara bağlanması gereken tasarıları KHK ile çıkarmakta ve 16 Nisan referandumunda hayır kanadı olarak ısrarla söylediğimiz, tüm yetkilerin bir kişide olduğu rejim modelini KHK’lar ile denemektedir. AKP'nin çıkardığı yeni KHK ile ülkemizdeki huzur ortamı bozulmak ve vatandaşlarımızı birbiriyle, üstelik Devletimizin kolluk kuvvetleriyle karşı karşıya getirilmek isteniyor. Toplumu kutuplaştıran AKP, insanlarımızı komşularıyla, arkadaşlarıyla ve dostlarıyla karşı karşıya getirecek bir düzenlemeye imza atmıştır. AF, TBMM üye tam sayısının 5’te 3'ü çoğunluğu ile verilebilecek bir kararken, çıkan bu KHK adeta Genel AF niteliğindedir. Üstelik AKP karşıtı muhalif eylemler bile, 15 Temmuz ile bağdaştırılacak ve müdahale edebilecek sivillere cezasızlık getirecektir. AKP’liler sonradan yaptığı açıklamada bu KHK’nın 15-16 Temmuz’u kapsadığını dile getirse de Resmi Gazetede yayınlanan metindeki “Devamı niteliğindeki eylemlerin bastırılması” ibaresi gayet açıktır ve ucu açık bir anlam kazandırmıştır. AKP Sözcüsünün belirttiği gibi bir anlam yoktur. Bu KHK’nın acilen geri çekilmesi gerekir ama geri adım atmayacağını söyleyen AKP yanlış düşünmektedir.

“Cumhurbaşkanlığını kazanacağız”

İşte bu ve bunun gibi 15 yıldır AKP’nin ülkemize reva gördüğü ayrışma ve kutuplaşma politikaları karşısında Cumhuriyet Halk Partimizin birleştirici rolü toplumumuzu kucaklayacaktır. Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU ’nun da ifade ettiği gibi hedefimiz %60 ve üzeridir. Cumhuriyet Halk Partimizin her kademesindeki neferleri olarak, bu hedefi daha da yukarıya taşımak için gece gündüz mücadele edeceğiz. Parlamenter Sistemi yani Meclisi güçlendirecek adımları atacağız ve önümüzdeki ilk Genel Seçimlerde Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanacağımıza eminiz.

“CHP örgütlerimiz her daim vatandaşın yanındadır…”

Cumhuriyet Halk Partisi Örgütleri, Belediye Başkanları ve Milletvekilleri olarak bugün olduğu gibi, yarınlarda da başarılı çalışmalara imza atacağımızı, sadece seçimden seçime değil her zaman vatandaşımızın yanında olacağımız anlayışını devam ettireceğiz. “AİLEM ÇANAKKALE” Bizim maneviyatımızdır, temel ilkemiz ve yol göstericimizdir. Çanakkale’mizin, aynı zamanda Ülkemizin refah yarınlara ulaşması için her zamankinden daha da fazla hep birlikte mücadele edeceğiz ve kazanan Vatandaşımız, kazanan Çanakkale’miz, kazanan Ülkemiz, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
ChpTbmmBülentöz
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol