ÇTB’den Ezine’de geleneksel iftar yemeği

Çanakkale Ticaret Borsası’nın geleneksel olarak Çanakkale merkez ve ilçelerinde düzenlemekte olduğu iftar yemeklerinden birisi de Ezine ilçesinde yapıldı.

ÇTB’den Ezine’de geleneksel iftar yemeği

Çanakkale Ticaret Borsası’nın geleneksel olarak Çanakkale merkez ve ilçelerinde düzenlemekte olduğu iftar yemeklerinden birisi de Ezine ilçesinde yapıldı.

21 Mayıs 2019 Salı 11:56
ÇTB’den Ezine’de geleneksel iftar yemeği

İlçede bir restorantta düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Ezine Kaymakamı Ali İkram Tuna, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ünsal, İlçe Emniyet Müdürü Alper Pasinli, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ramazan Eren, İlçe Müftüsü Ali Üney, Malmüdürü Serpil Bulunmaz Obruk, Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ruhi Badem, Melih Gündoğdu, Birol Çetin, Meclis Üyeleri Sinan Erdoğan, Cengiz Yanmaz, Güray Özsoy, STK Başkan ve yöneticileri, borsa üyeleri, muhasebeciler ve basın mensupları katıldı. Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz yaptığı konuşmada, Ezine Gıda İhtisas OSB’nin hayata geçmesiyle Ezine ve Çanakkale bölgesinde çok önemli gelişmelerin yaşanacağına dikkat çekerek; “Bizde Çanakkale Ticaret Borsası olarak bu projenin bölgemize kazandırılması noktasında her türlü desteği verdik, bundan sonrada vermeye devam edeceğiz. İnşallah Ezine Gıda İhtisas OSB sayesinde başta Ezine ve komşu ilçeleri olmak üzere tüm Çanakkale’de üreticilerimizin ürünleri markalaşmış şekilde çok değerlenecek hem iç hem de dış piyasada hak ettiği yeri alacak, üreticimizde daha çok kazanacaktır” dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ise; “Ramazanın özelliğini ve güzelliğini anlatan, birliğin, beraberliğin ve paylaşmayı gösterdiğimiz iftar sofrasında bize de yer verdiğiniz için size çok teşekkür ediyorum. Öncelikle Ezine Gıda İhtisas OSB’den bahsetmek istiyorum. Ezine’nin ve bölgemizin önemli bir projesi hepinizin bildiği gibi. İnşallah dünyanın da en hızlı ilerleyen gıda OSB’si. Bir an önce elimizi hızlı tutup sizlerin ve Çanakkale’nin çok değerli, mahsullerini ürünlerini yurtdışına çok daha nitelikli, markalaşmış şekilde göndereceğiz. Bu bağlamda çok değerli Grup Başkanvekilim Bülent Turan beyle Ezine ve bu bölge için çalışmaya devam ediyoruz. Çanakkale Ticaret Borsamızın çalışmalarını değerli başkan ve yöneticilerimizle birlikte yapıyoruz. Ben tekrar paylaşmanın önemini yaşadığımız, en çok birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bu güzel günlerde hem Ramazanınız mübarek olsun diyorum, hem de yeni sezon mahsullerimizin bereketli ve hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Allah tekrarını, nice bayramları ve Ramazanları anlamıyla yaşamayı nasip etsin” diye konuştu. İftarın açılmasından ardından, Ezine İlçe Müftüsü Ali Üney tarafından katılımcılara Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir iftar duası gerçekleştirildi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol