ÇTB’den iftar yemeği

Çanakkale Ticaret Borsası’nın düzenlediği geleneksel iftar yemekleri sona erdi.

ÇTB’den iftar yemeği

Çanakkale Ticaret Borsası’nın düzenlediği geleneksel iftar yemekleri sona erdi.

30 Mayıs 2019 Perşembe 13:47
ÇTB’den iftar yemeği

Çanakkale Merkezde düzenlenen son iftar yemeğine Vali Orhan Tavlı, Vali Yardımcıları Celil Ateşoğlu ve Ali Candan, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, İyi Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İl Defterdarı Alpay Ekici, ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu, 26. Dönem Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 25.Dönem Çanakkale Milletvekili ve Eski Dönem GGK Başkanı Kürşat Tuna, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. İftar yemeğinde konuşan ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı S. Kaya Üzen; “İlimizin coğrafi yapısı, ürün çeşitliliğimizden bahsederek, Çanakkale’miz sahip olduğu değerler açısından tarımdan, turizme bir marka kenttir” dedi. Türk iş dünyası olarak zor bir dönemden geçtiklerini belirten Üzen; “Elbette her dönemde olduğu gibi bu zorluklardan etkileneceğiz. Fakat moralimizi bozmadan, inancımızı kaybetmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bizler, istihdam, üretim ve ticaret teşviklerinden faydalanarak, kamu ve özel sektör el birliği içinde çalışmaya devam etmeliyiz” diye konuştu.

“Bugün yine farklı bir gündem ile de beraberiz. Bugün Çanakkale’mizde borsamızın üyesi iki güzide kuruluşumuz “2015-2017” Dönemi büyüme performansları ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi içerisine girdi” diyen Üzen; “Borsamız üyelerinden Tatlan Pazarlama Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti ve Kodak Taşımacılık Yapı Malzemeleri İnşaat Petrol Tarım Ürünleri Ticaret Ltd. Şti, firmalarımızı kutluyoruz. Çanakkale iş dünyası olarak kendileri ile gurur duyuyoruz. Milli mücadelenin 100. Yılında Samsun’da Sayın Bakanımızın ve TOBB Başkanımızın elinden aldıkları ödülle firmalarımız Çanakkale’mizi onurlandırdılar. Destansı mücadelenin anısına Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinin arasında yer alan Çanakkaleli firmalarımız hem İlimiz hemde ülke ekonomisine ve istihdamına çok büyük katkı sağlamaktadırlar. Büyük başarılar gösteren ve Türkiye 100’e girmeye hak kazanan Tatlan Pazarlama Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, Kodak Taşımacılık Yapı Malzemeleri İnşaat Petrol Tarım Ürünleri Ticaret Ltd Şti başta olmak üzere ilk 100’e giren tüm firmalarımızı bir kez daha tebrik ediyor, önümüzdeki yıllarda İlimizden daha birçok firmanın bu şekilde başarılarla anılmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ülkemizin zenginleşmesinde öncü rol üstlenen, vergi ödeyen, üreten, ihracat yapan ve istihdam sağlayan Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına giren Borsa üyelerinden Tatlan Pazarlama Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti ve Kodak Taşımacılık İnşaat Petrol Tarım Ürünleri Ticaret Ltd. Şti firmaları için bir plaket töreni düzenlendi. Plaketler Vali Orhan Tavlı tarafından takdim edildi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol