ÇTB’den iftar yemeği

Mübarek Ramazan ayı münasebeti ile Çanakkale Ticaret Borsası’nın geleneksel olarak düzenlemekte olduğu iftar yemekleri bu kez Bayramiç ilçesinde yapıldı.

ÇTB’den iftar yemeği

Mübarek Ramazan ayı münasebeti ile Çanakkale Ticaret Borsası’nın geleneksel olarak düzenlemekte olduğu iftar yemekleri bu kez Bayramiç ilçesinde yapıldı.

16 Mayıs 2019 Perşembe 17:43
ÇTB’den iftar yemeği

Hacı Kayyum Restaurantta düzenlenen iftar yemeğine Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Cahit Uydaş, Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Müftüsü Ertuğrul Akın, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop. Başkanı Süleyman Yüksel, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Yönetim Kurulu Üyesi Ruhi Badem, Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Üyeleri Cengiz Yanmaz, Nazmi Tok, Vahit Tüzgen, Güray Özsoy, Genel Sekreter Sevcan Elver, Ticaret Borsası 1.Meslek Komitesi Başkanı Yahya Çakıroğlu, Borsa üyeleri, muhasebeciler ve basın mensupları katıldılar. Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S. Kaya Üzen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Ramazan ayının toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların güçlendiği bir ay olduğunu vurgulayarak, Çanakkale Ticaret Borsası olarak böyle manevi bir iklimde Bayramiçli üyelerimiz ve iş dünyamızın değerli temsilcileri ile birlikte iftar sofrasına oturmanın keyfini yaşadığını belirtti. Başkan Üzen; “Borsa olarak, kadim değerlerimize sahip çıkmayı asli vazifemiz olarak gördük. Bu doğrultuda, İftar yemeklerimizi tüm ilçelerimizde düzenliyoruz. Düzenlenen bu iftarlarla üyelerimizin, ilimizin ve ülkemizin gelişimi adına yapılması gerekenler ile ilgili hep beraber istişarelerde bulunmaktayız. Bizler kocaman bir aileyiz. Birlik, beraberlik sofralarımızın hiç bozulmaması umudu ile Çanakkale Ticaret Borsası olarak bütün İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutluyoruz” dedi. İlçe Müftüsü Ertuğrul Akın tarafından Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir dua gerçekleştirildi. Düzenlenen iftar programı oruçların açılmasının ardından, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Meclis Başkanı Abdullah Deniz ve Borsa Meclis Üyelerinin misafirlere teşekkürleri ile son buldu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol