Erkek’ten kurultay değerlendirmesi

CHP 36. Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi’ne seçilen CHP Çanakkale Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu üyesi Muharrem Erkek, kurultay ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Erkek’ten kurultay değerlendirmesi

CHP 36. Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi’ne seçilen CHP Çanakkale Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu üyesi Muharrem Erkek, kurultay ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

06 Şubat 2018 Salı 16:50
Erkek’ten kurultay değerlendirmesi

CHP’nin Genel Başkanını, Parti karar, yönetim ve disiplin organlarını belirleyen 36. Olağan Kurultayı 3-4 Şubat 2018 tarihlerinde Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 3 Şubat tarihinde ilk gün yapılan seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yeniden Genel Başkan seçildi. 4 Şubat tarihinde ise Parti karar, yönetim ve disiplin organları seçimleri yapıldı. Bu seçimlerde CHP Çanakkale Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu üyesi Muharrem Erkek, en üst karar organlarından Parti Meclisi’ne seçildi. Erkek yaptığı değerlendirmede; “Partimizin Kurultay’dan sonra en yüksek karar organı olan Parti Meclisi’ne üstelik Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun da anahtar listesinde yer alarak seçilmek benim için ayrı bir gurur ve onurdur. Şunu belirtmek istiyorum; hem PM hem de YDK’da bir Çanakkaleli bulunması, yakın zamanda yaptığımız il ve ilçe kongrelerinin de bir sonucu. Belediye Başkanlarımız, İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız ve kongre delegelerimiz birlik içinde, bir bütün halinde hareket ettik. Bunun sonucunda önemli bir başarı elde ederek 8 kongre delegesi olan Çanakkale’nin CHP Genel Merkezi’nde iki kişiyle en üst düzeyde temsil edilmesini sağladık. İlimizi, hemşehrilerimizi ve Partililerimizi en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Bana destek olan tüm örgütlerimize, delegelerimize ve Partililerimize teşekkür ediyorum. Çanakkale il ve ilçe örgütlerimize, belediye başkanlarımıza, Çanakkale’den gelerek bizi yalnız bırakmayan ve Ankara’ya gelemese de gönlü bizlerle olan Partililerimize özel bir teşekkür etmek istiyorum.” dedi. 2016 yılında gerçekleştirilen Kurultay’da PM üyeliğine seçilen CHP’li Muharrem Erkek’in danışmanı Ali Mert Taşcıer’in eşi Gamze Taşcıer de yeniden PM üyesi olarak seçildi. Partinin Genel Merkez’deki disiplin organı Yüksek Disiplin Kurulu’na ise yine bir Çanakkaleli olan Serdar Soydan yeniden seçilerek görevine devam etme hakkı kazandı.  

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
ChpErkek
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol