Fiat Karahallılar Otomotivden örnek proje

Fiat Karahallılar Çanakkale Otomotivde, Fiat Engelsiz Hareket Projesi kapsamında düzenlenen test sürüşleri yoğun ilgi gördü.

Fiat Karahallılar Otomotivden örnek proje

Fiat Karahallılar Çanakkale Otomotivde, Fiat Engelsiz Hareket Projesi kapsamında düzenlenen test sürüşleri yoğun ilgi gördü.

29 Mayıs 2018 Salı 15:48
Fiat Karahallılar Otomotivden örnek proje

Fiat Karahallılar Çanakkale Otomotiv, önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Çanakkale’de engelli sürücüler, test sürüşleri için Fiat Karahallılar Çanakkale Otomotive akın etti. Her yıl binlerce engelli araç alıyor ancak alacağı aracı test etme imkanı bulamıyordu. Türkiye de ilk kez Fiat Engelsiz Hareket Projesi kapsamında engelli sürücüler için Fiat 500 L ve Fiat Egea SW araçlara özel aparatlar takıldı. Test sürüşü araçlarını deneme imkanı bulan sürücüler, Fiat Karahallılar Çanakkale Otomotivde sürüş keyfini ve özgürlüğü doyasıya yaşadılar.

Engelli sürücüler memnun

Kullandığı aracı almadan önce test sürüşü yapma imkanı bulamamış, araç değiştirmeden önce farklı araç test etmek isteyen, kullandığı araç dışında farklı araçlarda deneyim kazanmak isteyen engelli sürücüler, sürücü adayları ve ağır engellilerin yakınları deneme sürüşü keyfi ve özgürlüğünü yaşama hakkını kullanmak için Fiat Karahanlılar Otomotive geldiler. Hem test sürüşü yaptılar hem de Fiat Engelsiz Hareket Projesi süresince uygulanan çeşitli imkan ve kampanyalar hakkında bilgi aldılar. Etkinliklere proje danışmanı Adem Kuyumcu'da katılarak gelen katılımcılara; ÖTV, MTV muafiyetleri, sağlık kurulu raporları, Engelli Sürücü belgesi alımı, Vergi dairesi ve araçları kimlerin kullanabildiği konusunda bilgiler verdi. Engelli ve engelli yakınları ayrıntılı bilgilendirme için ‘Bilmediğimiz çok şeyi öğrendik’ diyerek teşekkür ettiler. Tertibatlı araçlarla test sürüşü yapan engelliler ise memnuniyetlerini bildirip tüm firmalara örnek olmasını dileyerek Karahallılar Otomotive teşekkür ettiler.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
FiatKarahallılar
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol