Figen Otel açıldı

Çanakkale’nin tanınan ailelerinden Akkoyun ailesi, Figen Kız Öğrenci Apart Pansiyon’un ardından Figen Otel’i de hizmete açtı.

Figen Otel açıldı

Çanakkale’nin tanınan ailelerinden Akkoyun ailesi, Figen Kız Öğrenci Apart Pansiyon’un ardından Figen Otel’i de hizmete açtı.

11 Mart 2018 Pazar 14:47
Figen Otel açıldı

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti eski İl Başkanı Yeşim Karadağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gültekin Yıldız, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Vurucu ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşen açılışta konuşan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider; “Bir işletmenin açılışı bize çok büyük mutluluk veriyor. Çünkü bir işletmenin hayata geçirilmiş olması orada bir irade beyanıdır. Müteşebbisler o işletmeyi hayata geçirmekle o ülkenin, o ilin, o ilçenin ekonomisine güvendiğini bildirir. Hakkı Akkoyun ve ailesi de müteşebbis bir ailedir. Geçmişlerinde de müteşebbis insanlardır. Çanakkale’de taş üstüne taş koyan insanlardır. Öğrenci yurtları vardı. Bu otel ile birlikte otelciliğe de giriyorlar. Ben inanıyorum ki çok kısa sürede bu otellerin sayısı da artar. Gelibolu Yarımadası’ndaki şehitliklere ziyarete gelenler, Troia’yı ziyarete gelenler bu otellerden faydalanır. Bu yıl Troia’da iki tane güzel şeyi yaşıyoruz. Hem kültür mirası olması nedeniyle bu yıl Troia yılımız. Hem de inşallah Troia Müzesi de bitiyor. Sadece Troia Müzesi’ndeki eserleri değil, Troia Müzesi’nin mimarisini görmek için bile Çanakkale’ye turistlerin geleceğini biz biliyoruz. Amerika’da ve Avrupa’da, Uzak Doğu’da Troia çok önemli bir merkez. Bu oteller bu turizmin gelişmesine de katkı sağlayacak ve sayıları çok daha artacaktır diye düşünüyorum. Hayırlı uğurlu olsun öncelikle aileye, Çanakkale ve Türkiye’mize diyorum.” dedi. Konuşmanın ardından dua yapıldı ve kurdele kesimine geçilerek Figen Otel hizmete girdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
OtelFigenAkParti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol