Genel Müdür Karacabey Çanakkale’deydi

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey beraberinde Orman Yangınlarıyla Mücadele Daire Başkanı Mihtat Ateş ile birlikte Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Genel Müdür Karacabey Çanakkale’deydi

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey beraberinde Orman Yangınlarıyla Mücadele Daire Başkanı Mihtat Ateş ile birlikte Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

06 Eylül 2017 Çarşamba 17:30
Genel Müdür Karacabey Çanakkale’deydi

Çanakkale Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, Dardanos’daki Yangın Koordinasyon Merkezinde, Genel Müdür Bekir Karacabey’i karşıladı. Karşılamada; Bölge Müdür Yardımcıları Ahmet Köle, M. Ozan Cevizli, OYM Şube Müdürü Tuncay Işık, Çanakkale Orman İşletme Müdürü Barış Sergin, İşletme Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri, teknik elemanlar ve yangın söndürme işçileri hazır bulundu. Çanakkale Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy tarafından Bölge Müdürlüğünün faaliyetleri konusunda brifing verildi. Genel Müdür Karacabey yaptığı konuşmada; “Öncelikle Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, Ülkemize ve Teşkilatımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile Sayın Bakanımızın selamlarını iletiyor ve bayramlarınızı kutladığını bildiriyorum Orman teşkilatımız bayram tatil demeden 7/24, orman yangınlarıyla mücadele başta olmak üzere bir çok alanda halkımıza hizmet vermektedir. Biz büyük bir aileyiz, sizin nöbet tuttuğunuzu biliyor, özellikle bu bayram da sizlerle beraber olalım istedim. Bu hizmeti verirken karşılıklı görüşlerimizi aktaralım diye buradayız. Yaptığımız tüm faaliyetlerde iş sağlığı ve güvenliği konularının da unutulmaması gerektiği ve insan hayatının her şeyden önemli olduğundan bahseden Genel Müdürümüz; aldığınız eğitimlerle, bilinçli bir şekilde yaptığınız çalışmalarla orman yangınlarıyla mücadele de başarılı çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi. Çanakkale Orman İşletme Müdürlüğü ilk müdahale ekibini de ziyaret eden Genel Müdür Bekir Karacabey, burada yangın işçileri ile sohbet ederek onlardan sorunlarını dinledi ve beklentilerini iletti. Ertesi gün, Çanakkale Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Cennetkoy yangın ilk müdahale ekibini ziyaret eden ve ekibi denetleyen Genel Müdür Karacabey, ekip binasında yangın ilk müdahale işçileri ile bir süre sohbet etti. Daha sonra Gelibolu Yarımadası’nda bir dizi incelemelerde bulundu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol