Geyikli’de çirkin saldırı

Geyikli Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hizmete soktuğu Sosyal Market, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından saldırıya uğradı.

Geyikli’de çirkin saldırı

Geyikli Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hizmete soktuğu Sosyal Market, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından saldırıya uğradı.

11 Şubat 2018 Pazar 16:26
Geyikli’de çirkin saldırı

Geyikli beldesinde hizmet veren Sosyal Market’e yapılan bu çirkin saldırıyı nefret ve şiddetle kınayan Belediye Başkanı Ercan Yılmaz, saldırıya uğrayan Sosyal Market’i tekrar eski haline getirerek halkın kullanımına sunacaklarını söyledi. Başkan Yılmaz; “Burası bizim dönemimizde ilk defa yapılan ve gerçekten de ihtiyaç sahiplerinin gelerek alış verişlerini yaptığı bunun karşılığında da hiçbir bedel ödemediği Geyikli Belediyesi Sosyal Marketi. Burada neler var. Bay bayan giysileri, ayakkabılar, temin ettiğimiz beyaz eşyalar var. Aralarında çamaşır makinesinden tutunda bulaşık makinesi, televizyon ve koltuğa kadar malzeme var. Bir kısmı ikinci el olmakla birlikte birinci el olarak temin edilen ürünlerde var. Burası bu ürünleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığımız bir yerdi. Ama yakın zamanda ki bazı olaylarla birlikte işte şimdi de görüyoruz ki sosyal marketin içler acısı hali ortada. Tüm raflar boşaltılmış fakat hiçbir şey alınmamış. Hepsi yerlere atılıp saçılmış, hepsi yerle bir olmuş durumda. Bunu kimler neden yaptılar, niye yaptılar onu da bilmiyorum. Benim aklım bu manzarayı, bu durumu hiçbir şekilde almıyor” dedi.

“Kozunuzu benimle paylaşın”

İnsanlık dışı saldırıyı gerçekleştirenlere seslenen Başkan Yılmaz; “Eğer bu siyasi bir olaysa, şahsımla ilgiliyse o zaman lütfen gelin kozunuzu benimle paylaşın. Burası benim makam odam değil, burası benim kullandığım bir alan değil. Halka, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığımız malzemelerden lütfen öç almayın. Benimle kimin zoru varsa, derdi varsa yerimde yurdumda belli. Gelip varsa bir konu hesabını bana, şahsıma sorabilirsiniz. Ama lütfen bizim vatandaşlarımıza yaptığımız hizmetleri bu şekilde hunharca bir saldırıyla bizleri üzüyor. Bunları yapanlar bana göre insan olamaz, bu bir insanlık ayıbıdır” diye konuştu.

“Bir bedel ödenecekse ben ödemeye hazırım”

“Ana caddeden telleri söküp bahçeye ve oradan da pencere demirlerini parçalayıp, camları kırıp içeri giriyor ve bu saldırıyı gerçekleştiriyorlar. Ben bu saldırıyı gerçekleştiren insanların ne amaçları olduğunu da bilmiyorum” diyen Başkan Yılmaz; “Maddiyatın olmadığı sadece maneviyatın olduğu bir yerden ne istediniz, bunu anlayamıyorum. Eğer derdiniz ben isem benim buradaki başarımsa bunu benimle paylaşabilirsiniz. Benim makam odam, makam aracım ve bir evim var, malım var. Burası devletin malı, devletin binası, devletin malından öç almayın. Bir bedel ödenecekse ben ödemeye hazırım” şeklinde konuştu.

“Aklınızı başınıza alın”

Çarşı merkezinde yaptıkları Türk Bayrağı peyzaj düzenlemesinde bordür taşlarının da sökülüp yerinden çıkarıldığını anımsatan Başkan Yılmaz; “Yine çarşı caddesinde akşamdan yapılan bordürler tekmelerle aşağıya indirildi. Bunları yapanlara sesleniyorum bir bordür taşının size faydası olmaz, bir bayrağın altındaki özellikle Türk bayrağının altındaki taşları devirip telleri yıkmak, zarar vermek kimseye yakışmaz. Lütfen aklınızı başınıza alın, buradan kimseye ekmek çıkmaz. Bayrak bizim bayrağımız. Kaldırımlarımız, sosyal alanlarımız, sosyal marketimiz hepsi bizim, sizin. Lütfen hesaplarınızı ister ticari, ister siyasi olsun bu şekilde görmeyiniz. İnşallah bu Geyikli’nin yaşadığı son olay olur” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Geyikli
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol