Güven ve Kalitenin Adı

Çanakkale’nin toptan gıda markası Özce Gıda, değişen Dünya ve sektör koşullarında; kendini sürekli yenileyerek her geçen gün büyüyor.

Güven ve Kalitenin Adı

Çanakkale’nin toptan gıda markası Özce Gıda, değişen Dünya ve sektör koşullarında; kendini sürekli yenileyerek her geçen gün büyüyor.

27 Haziran 2018 Çarşamba 11:24
Güven ve Kalitenin Adı

İsmetpaşa Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi 27. Sokak 5. Blok No:2/3 adresinde Çanakkalelilere kaliteli ürünleriyle hizmet veren Özce Gıda, deneyimli personelin yanı sıra araç ve servis ağıyla da ev dışı tüketim alanında güven temel ilkesiyle müşterilerine uzun yıllar hizmet etmeyi amaçlıyor. 1 Şubat 2014 tarihinde Gıda, Toptan ve Perakende Pazarlama Sektöründe 17 yıllık tecrübesiyle Özgür Özdil ve eşi Sevcan Özdil tarafından kurulan Özce Gıda, titizlikle seçilen ürünlerini daima en kaliteli olanını müşterilerine sunmayı temel prensip haline getirmesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

17 yıllık deneyim

2001 yılında ev dışı tüketim alanında sektöre adım atan Özgür Özdil, 17 yıl devam ettiği bu alandaki bilgi ve tecrübelerini kalite ve farklı hizmet anlayışıyla birleştirerek Özce Gıda’yı Çanakkalelilerin hizmetine sundu. Müşteri portföyü ile birlikte bugün Çanakkale ve ilçelerinde sıcak ve soğuk satışlarda farklı servis anlayışıyla seçkin müşterilerine hizmet veren Özce Gıda, Çanakkale İl Merkezinde her gün, ilçelerde ise haftanın belirli günlerinde sıcak satış ağıyla müşterilerine hizmet veriyor.

Büyüyor, gelişiyor, üretiyor

Süt ürünleri, dondurulmuş gıda, catering ürünler alanında bölgenin güçlü denge taşları arasında yerini alarak, emin adımlarla sektöründe hızla büyüyen Özce Gıda, Toptan-Perakende Ev dışı Tüketim alanında sektöründe ilk 5 yıl içerisinde kontrollü olarak büyüyerek, Çanakkale ili ve yakın illerde etkin bir servis ağı kurarak, sektöründe öncü bir kuruluş, adeta ev dışı tüketim işletmelerine hizmet vermeyi misyon ediniyor. Değişen Dünya ve sektör koşullarında; kendini sürekli yenileyen, kontrollü büyüme ve ek olarak artan personel, araç ve servis ağıyla ev dışı tüketim alanında güven temel ilkesiyle müşterilerine uzun yıllar hizmet etmeyi amaçlayan Özce Gıda, kaliteli ürünleriyle Çanakkalelilerin büyük takdirini kazanıyor.

Hijyen ve güven

Çanakkale bölgesinde toptan gıda satışı yapan Özce Gıda, hijyen ve güvene de büyük önem veriyor. Çözüm ortakları ve markalar ile arasındaki temel kuralı hijyen ve sağlık olarak belirleyen Özce Gıda, 17 yıldır sektörde müşterileriyle olan bağları sayesinde bölgenin en güvenilir firmalarından biri haline geldi.

Ürünler

Süt ürünleri, dondurulmuş gıda, catering ürünler alanında bölgenin güçlü denge taşları arasında yerini alarak, emin adımlarla sektöründe ilerleyen Özce Gıda’da vatandaşın damak tadına sunulan ürünler şu şekilde; “Adana Köfte, Adana Köfte, Küp Havuç, Küp Havuç, Hamburger Köfte, Dana Baton Sucuk, Piliç Blok Döner But, Barbunya, Reçel, Bal, Tava Yoğurt, Piliç Büfe Salam, Bardak Yoğurt, Tereyağı, Yeşil Zeytin, Süzme Yoğurt, Bezelye, Çilek, 725 Gr Büfe Ketçap, Dana Pişmiş Döner, Küp Turşu, Türlü, Bezelye Konserve, Acıbiber Turşu, P.P Mayonez 12 GR, Piliç Dilimli Sucuk, Tahin Pekmez, Izgara Köfte, Karnabahar, Klasik Beyaz Peynir, Brüksel Lahanası, Ekmeküstü Margarin, Parmak Patates, Dilimli Siyah Zeytin, Küp Soğan, Kakaolu Fındık Kreması, Ispanak, Küp Domates, Piliç Baton Sucuk, 2 No Salatalık Turşusu, Gemlik Siyah Zeytin, Piliç Blok Döner Göğüs, Milföy, Piliç Pişmiş Döner, P.P Ketçap 12 GR, Kasap Köfte, Kırmızı Şerit Biber, Misket Köfte, Piliç Blok Döner Göğüs But, Yeşil Şerit Biber, Dana Baton Salam, Kaşar Peyniri, Paçanga Böreği, Piliç Büfe Sosis, Dilimlenmiş Kaşar Peyniri, Dana Yaprak Döner (%100 Yaprak), Mısır, Ezine Koyun Peyniri, Patates Silindir Kroket, Zeytin Ezmesi, Köz Biber Konserve, 3 No Salatalık Turşusu, Mantar Konserve, Elma Dilim Patates, 725 Gr Büfe Mayonez, Dana Dilimli Salam, Mozzarella Stik, Mısır Konserve, Slayt Turşu, Tekirdağ Köfte, Tam Yağlı Beyaz Peynir, Vişne, Lor Peyniri, Türlü Turşu, Dana Dilimli Sucuk, Üzüm Pekmezi, Frambuaz, Garnitür, Sigara Böreği, Yaban Mersini, Nugget, Enginar, Dana Standart Döner (%60 Kıyma %40 Yaprak), Yaprak Sarma Konserve, Soğan Halka, Dana Lüx Döner (%20 Kıyma %80 Yaprak), Brokoli, Böğürtlen, Garnitür Konserve, Karışık Döner (%40 Kıyma %60 Yaprak), Baharatlı Elma Dilim Patates, Taze Fasulye, Dilimli Yeşil Zeytin, Bamya, Schnitzel, Cordon Blue, 9 KG Kova Ketçap, 8 KG Kova Mayonez, İnegöl Köfte, Dana Kıyma Döner.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol