“Hayvan oteli büyük ihtiyaç”

İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram, seçimleri kazanması durumunda Foks Hayvan Barınağı ve Oteli kuracaklarını belirtti.

“Hayvan oteli büyük ihtiyaç”

İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram, seçimleri kazanması durumunda Foks Hayvan Barınağı ve Oteli kuracaklarını belirtti.

24 Ocak 2019 Perşembe 19:56
“Hayvan oteli büyük ihtiyaç”

Akademisyen ve iletişimci Gökhan Bayram, 31 Mart Yerel Seçimlerini kazanması durumunda gerçek bir hayvan sever olan Atatürk’ün yanından ayırmadığı, yurt gezilerine, diplomatik ve siyasi toplantılara götürdüğü köpeği Foks’dan adını alan bir barınak ve otel kuracağını duyurdu.

İyi Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Bayram, sokak hayvanları için bakımevi,  evcil hayvanlar için hayvan oteli oluşturacaklarını modern yapıda, hijyen ve sağlığın esas alınacağını kaydetti. Barınak bünyesinde Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi kuracağını aktaran Bayram, “Her türlü cerrahi operasyon yapılabilecek. Veterinerlerimiz, maddi durumu yetersiz Kepezli hayvan severlere ve acil vakalara ücretsiz hizmet verecek. Özellikle köpek ve kedi sahibi olan Kepezliler tatile ve çeşitli nedenlerle şehir dışına çıktıklarında hayvanlarını bırakacakları yerleri Foks Hayvan Oteli olacak.” dedi.

Türkiye’de farklı bir barınak olacak

Kepez Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram, burasının aynı zamanda bir okul olacağını, hayvan sahiplerine periyodik eğitimler düzenleneceğini, evinde kedi, köpek, kuş, balık ve diğer canlıları olan Kepezlilere uzmanlarca ücretsiz eğitimler verileceğini belirtti. Bayram, projesiyle ilgili verdiği bilgide “Belediye, hayvan sever STK ve Kepezlilerin işbirliğinin en güzel örneğini sergileyecek. Hayvanlar için gönüllü başvurusu alınacak. Barınağın web sitesi üzerinden hayvan sahiplenilebilecek.” cümlelerini aktardı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol