İşadamları yatırımlardan memnun

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

İşadamları yatırımlardan memnun

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

12 Haziran 2018 Salı 13:46
İşadamları yatırımlardan memnun

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı T.Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları Fahrettin Ersoy ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Tennioğlu, Ersin Kahraman, İ.Berkin Karaca, İ.Volkan Temiz, ve Genel Sekreter Sema Sandal’ın hazır bulunduğu toplantı ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşti. Turan, Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB’nin Ticaret ve Sanayi Odası’nın sahiplenmesi kendilerinin de destek ve takibi ile hızla ilerlediğini belirterek %60 indirim müjdesini verdi. Çanakkale’nin limanları ile iddialı olduklarını ifade ederek, Küçükkuyu-Midilli Seferlerinin başlamasının ardından, Büyükhusunaltı Kruvaziyer liman çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Turan, dalış turizminin ön plana çıkarılması için de yeni projeleri olduğunu ve Boğaz’da 60’dan fazla olan batıkların ülke ve Çanakkale turizmine kazandırılacağını ifade etti.

Semizoğlu; “İnşallah tarımsal üretimimiz, markalarımız gerçek değerine kavuşacak”

Ziyaretten dolayı teşekkür eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ise; “İş dünyası adına her talebimizi dinlediniz, çözüm ürettiniz. Özellikle Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB örneği olmayan bir hızla sayenizde bu aşamaya geldi. İnşallah tarımsal üretimimiz, markalarımız gerçek değerine kavuşacak ve Çanakkale tüm değerleriyle hak ettiği katma değerleri üretmeye başlayacak” dedi. Başkan Semizoğlu; “Mildilli Seferlerinin başlaması ve Büyükhusunaltı Kruvaziyer Liman müjdesi de bizleri memnun etti. Yabancılara konut satışı konusunu da Başbakanımıza arz ettiniz. Çan OSB projemizin çalışmaları da bir yandan devam ediyor. Bu konuda da sizlerin destekleri çok önemli. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının her projesi, her isteği Çanakakle ekonomisine katkı sunma amaçlıdır. İstihdamın artması ve bölgemizin planlı olarak gelişmesi en büyük dileğimizdir. Sizlerin desteği ile inşallah Çanakkale hak ettiği konuma ulaşacaktır. Çanakkalemizin teşvikler konusunda da yatırımcılara bölgemizin öncelikli sektörleri başta olmak üzere tüm sektörlerde cazip hale gelmesi için bölgesel teşvik yerimizin değiştirilmelidir” diye konuştu. Görüşme sonrasında hediye takdim edilerek, Çanakkale’nin geleceği hakkında ayda bir toplantı yapılması konusunda fikir birliğine varıldı. Görüşme toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleçtsoAkParti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol