İskenderoğlu’na yeni görev

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

İskenderoğlu’na yeni görev

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

29 Ağustos 2018 Çarşamba 16:24
İskenderoğlu’na yeni görev

AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan merkez yürütme kurulu toplantısında AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’na yeni görev verildi. İskenderoğlu’nun, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesi Çanakkale’de sevinçle karşılandı. Partililer ve Çanakkaleliler İskenderoğlu’na yeni görevinde başarılar dilerken, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız da İskenderoğlu’nu tebrik etti. Başkan Yıldız; “AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım ve Medya'dan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Milletvekilimiz Sn. Jülide İskenderoğlu'nu tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Benim için büyük onur

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım ve Medya’dan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildiğini ve bu yolda kendisine destek olan herkese teşekkür eden AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu; “4 Ağustos tarihinde yapılan Genel Merkez Kadın Kolları Kongremizde sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanım Selva Çam’ın takdiri, delegelerimizin değerli oylarıyla bir kez daha Genel Merkez Kadın Kolları Yönetimine seçilme şerefine ermiştim. Yine sayın Cumhurbaşkanımız ve değerli Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımın teveccühüyle Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım Medya’dan sorumlu Başkan Yardımcısı görevine getirildim. Yeni yönetimde görev alan tüm yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Yıllardır öğrendiğim en önemli şey gerçek başarı aile olmakla, ekip olmayı, birlikte yol almayı başardığınızda geliyor. Tüm dualarım bana güvenenlerin, bende emeği olanların yüzünü kara çıkartmamayı nasip etmesi için. Ben de tüm dostlarımdan dualarını bekliyorum. Hem Meclis’te hem Genel Merkezde görev almak, Teşkilatımızı, Çanakkale’mizi temsil etmek benim için büyük onur. Allah hak edenlerden, hakkıyla görevleri yapanlardan olmayı nasip etsin” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Ak Parti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol