Karadağ’dan Kepez’e destek “Çanakkale’mizin en gözde ilçesi olmaya adaydır”

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, Türkiye'nin en büyük beldesi Kepez’in ilçe olma yönünde atacağı her adımı desteklediğini söyledi.

Karadağ’dan Kepez’e destek “Çanakkale’mizin en gözde ilçesi olmaya adaydır”

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, Türkiye'nin en büyük beldesi Kepez’in ilçe olma yönünde atacağı her adımı desteklediğini söyledi.

12 Ekim 2017 Perşembe 10:26
Karadağ’dan Kepez’e destek  “Çanakkale’mizin en gözde ilçesi olmaya adaydır”

Türkiye'nin en büyük beldesi Kepez'in Türkiye'nin en özel ilçesi olacağına inandığını ve bu yönde atılacak her adımı desteklediğini belirten AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ; “Kentimizin gözbebeği Kepez'imizin ilçe olmasını Grup Başkanvekilimiz Sn. Bülent Turan Kepez Belde Gençlik Kolları Kongresinde dile getirdi. Bu öneri Çanakkale ve Kepez kamuoyunda geniş yankı bulmakla birlikte çok olumlu tepkiler de aldı. İdari birim olarak ilçe olmak, elbette belde imkanlarından öte Kepeze çok sayıda artı getirecektir. Tabi bu kararın alınması için geniş bir mutabakat gerekiyor ve Kepezimizde de bu mutabakat sağlanmış gözüküyor” dedi.

İmza kampanyası başlatıldı

“Elbette bu kararda Kepezde yaşayan kentlilerimizin etkisi de büyük rol oynayacak” diyen başkan Karadağ; “Kepez Belde sakinlerinin de sıcak baktığı konu ile alakalı olarak bizler AK Parti olarak gereken desteği vermeye hazırız ve veriyoruz. Hatta bu yönde konu ile alakalı kepez beldemizde bir de imza kampanyası başlatıldı. Bugün Kepezimizin ilçe olması önerisinin temelinde kamu daireleri ile sahil şeridi ile ve nüfus yoğunluğu ile adeta bir merkez haline gelmesi önemli bir etkendir. Bugün 11 okulu, SGK Binası, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Huzurevi, Yeni Devlet Hastanesi, Kepez Limanı, Esnafı, 3 yıldızdan 5 yıldıza kadar otel seçenekleri ve çalışanları ile adeta belde sınırlarını çoktan geride bırakmış bir belde durumundadır. Ve Kepezimizin ilçe olması durumunda coğrafi olarak yaklaşık 20’ye yakın köyü ve mevcut 3 mahallesi ile Çanakkale’mizin en gözde ilçesi olmaya adaydır” diye konuştu.

“Atılacak her adımı destekliyoruz”

Karadağ sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Bende kepezde ikamet eden bir Çanakkale'li olarak beldemizin merkezi hükümetimizin hizmetlerinden daha etkin yararlanması hususunda ilçe olma yönünde atılacak her adımı hem İktidar partisi il başkanı sıfatımla hem de kepezde ikamet eden bir vatandaş sıfatımla destekliyorum. Kepezimiz 23.000'i aşan nüfusu ile ilçe olmayı aslında çoktan haketmiş bir beldemizdir, Çanakkale merkeze olan coğrafi yakınlığından dolayı ilçe olma önerisi şu zamana kadar gündeme gelmemiş ve konu Grup Başkanvekilimizin önerisi ile gündeme gelmiştir. Grup Başkanvekilimiz Sn. Bülent Turan’ın, Milletvekilimiz Sn. Ayhan Gider’in de desteğiyle oluşacak bir konsorsiyum ile biz Türkiye'nin en büyük beldesi Kepez'imizin Türkiye'nin en özel ilçesi olacağına inanıyor ve bu yönde atılacak her adımı destekliyoruz.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 12.10.2017 10:27
Anahtar Kelimeler:
çanakkaleKepezKaradağ
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol