Kepez’de sahil temizliği

Çanakkale Güç Birliği Platformu, Kepez Belediyesi ile işbirliğinde Kepez Sahilinde temizlik çalışması yaptı. En ilginç çöpü bulanla, en küçük çevreciye ödül verildi.

Kepez’de sahil temizliği

Çanakkale Güç Birliği Platformu, Kepez Belediyesi ile işbirliğinde Kepez Sahilinde temizlik çalışması yaptı. En ilginç çöpü bulanla, en küçük çevreciye ödül verildi.

22 Ekim 2018 Pazartesi 12:41
Kepez’de sahil temizliği

Çanakkale Güç Birliği Platformu Çevre Komisyonu ve Kepez Belediyesi işbirliğinde önceki gün Kepez Sahilinde kıyı ve çevre temizliği yapıldı. Anlamlı organizasyona her yaştan ve kesimden büyük bir ilgi vardı. Kahvaltıyla başlayan program kepez sahil başlangıcında yapılan konuşmalarla sürdü.

Denizlerimiz çöp tenekesi değildir

Çanakkale Güç Birliği Platformu Başkanı Gökhan Bayram, katılımcılara ve katkıları için Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’a teşekkür ederek; “Temiz bir çevre sadece yerel yönetimin işi olamaz. Bu duyarlılık hepimizin sorumluluğundadır. Çevremizi temiz tutmaya mecburuz. Deniz büyük bir çöp tenekesi değildir.” dedi. Çanakkale Güç Birliği Çevre Komisyonu Başkanı Selma Başer Türk ise “Sayın Belediye Başkanımız bizlere destek vermişlerdir. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Geçtiğimiz günlerde de Turgutreis Tabyasını temizlemiştik. Önümüzdeki günlerde kuş yuvaları yapacağız.” açıklamasında bulundu.

Dilek şişesinden “Şampiyon Galatasaray olsun” çıktı

Her yaştan ve her meslekten büyük bir katılımın olduğu Kepez sahil temizliği kapsamında çevreciler en detaylı yerlere kadar temizlik yaptılar.  Katılımcıların sahile gösterdikleri hassasiyet göz doldurdu. Kepez Belediyesi temizlik ekipleri de anlamlı çalışmaya destek verdi. Programın bitiminde Gökhan Bayram, Selma Başer Türk, İsmail Türk, Şeyda Sarısoy ve Zeynep Akte’den oluşan jüri tarafından en güzel fotoğraf, en farklı çöp ve jüri özel ödülü seçildi. En farklı çöp içinde ‘Galatasaray Şampiyon Olsun” diyen dilek şişesi seçildi. Büşra Özen’in çektiği fotoğraf armağana layık görüldü.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleGüç Birliği
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol