Lapseki İnci Taneleri Kreşi açıldı (VİDEO)

Lapseki ilçesinde İnci Taneleri Kreşi’ni hizmete açan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Lapseki için yeni müjdeleri de açıkladı.

Lapseki İnci Taneleri Kreşi açıldı (VİDEO)

Lapseki ilçesinde İnci Taneleri Kreşi’ni hizmete açan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Lapseki için yeni müjdeleri de açıkladı.

23 Kasım 2019 Cumartesi 15:08

Lapseki İnci Taneleri Kreşi açılışına AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın yanı sıra, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, ÇOMÜ Rektörü Sedat Murat, AK Partili Belediye Başkanları, kurum müdürleri, STK temsilcileri, oda ve borda temsilcileri, siyasiler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan; “36 öğrenci kapasiteli 165 metrekare imkanı olan minikler için hazırlanmış olan kreşimizi açma imkanı bulacağız. Ama hala ihtiyacımız var. Bağış yapmak isteyen vardır, özel okul açmak isteyen vardır. Kim varsa Lapseki’yi şekillendirecek biz omuz vermeye hazırız. Emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

Turan; “Lapsekimizin bütün mahallelerine doğalgaz gelecek”

Çanakkale ve ilçelerine kazandırılan yatırımlara da dikkat çeken Turan; “Bir sevdamız var. Bu insanlar bize hep sahip çıktılar. Bizde bu millete olan borcumuzu ödemek istiyoruz. Gece gündüz çalışarak bu milletin bize olan emanetini taşıyarak bu toprakların ayağa kalkmasını gönülden istiyoruz. Lapsekimizin dönüşümünü, değişimini hep beraber yaşadık. Bir müjde daha vereyim. Lapsekimizin o mahallesi bu mahallesi demeyeceğim bütün mahallelerine doğalgaz gelecek. Orman Bölge Müdürlüğü’nün olduğu yer, aynı şekilde eski belediye binası, Pazar yeri meselesi gibi Lapseki’nin ruhuna dokunacak bir çok projeyi inşallah beraber takip edip hayata geçireceğiz. Sahilimiz güzel olduğu gibi Lapseki’nin arka mahalleleri de güzel olacak inşallah. Her mahalleyi ayağa kaldırmak ve şık hale getirmek hepimizin görevidir” diye konuştu.

“Eksik okulumuz kalmayacak”

“Okullarımız ile ilgili bir kampanya başlatmıştık” diyen Turan; “Değişmeyen okulumuz kalmayacak demiştik. Dün Kaymakamımızla beraber üç okulumuzu gezdik. Futbol sahamızı, kapalı spor salonunu ve yurdumuzu gezdik. Eksiklikleri yerinde tespit ettik ve onlarında tamamlanması için seferberlik içerisinde yeni döneme hazırlayacağız. Eksik okulumuz kalmayacak” şeklinde konuştu.

Lapseki’ye yeni müjde

Lapseki Hastanesi’ne bir ayı geçmeden yoğun bakım merkezi açacaklarını müjdeleyen Turan; “Dün hastanemizi ziyaret ettik ve başhekimimizle görüştük. Daha kamuoyuna açıklamadık ama bir müjdemiz var. Hastanemize her geldiğimizde bir müjdeyle geliyoruz. İnşallah bir ayı geçmeden bir anestezi uzmanı ile beraber yeni bir bölüm ekliyoruz. Her hastamızı ve acil sorunumuzu Çanakkale’ye göndermemek için Lapseki Hastanemizde de bir yoğun bakım merkezi açıyoruz. Bir ay içerisinde hep beraber göreceğiz ve yoğun bakım merkezini hayata geçireceğiz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Lapseki İnci Taneleri Kreşi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 23.11.2019 17:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol