Ölçek; “Belediye yine sınıfta kaldı”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Esenler Mahallesi’nde çıkan yangın nedeniyle vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletirken, Çanakkale Belediyesi’nin ise sınıfta kaldığını söyledi.

Ölçek; “Belediye yine sınıfta kaldı”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Esenler Mahallesi’nde çıkan yangın nedeniyle vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletirken, Çanakkale Belediyesi’nin ise sınıfta kaldığını söyledi.

24 Ağustos 2018 Cuma 14:19
Ölçek; “Belediye yine sınıfta kaldı”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Esenler Mahallesi’nde eski hastane binasının çevresindeki otluk alanda başlayan ve bir apartmanın çatısına sıçrayan yangını söndürmek için yoğun çaba sarf eden vatandaşları yalnız bırakmadı. Olay yerine gelen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, ellerinde kovalarla yangını söndürmeye çalışan vatandaşlara destek verdi. Vatandaşlarla görüşerek geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Ölçek, yetkililerden de yangın ile ilgili bilgiler aldı. Yangının kontrol altına alınmasının ardından açıklama yapan Başkan Ölçek; “Öncelikle bu gerçekleşen üzücü yangın felaketinden dolayı çok üzgün olduğumu belirtiyor, can kaybı olmamasını ise bu vahim durumun en büyük kazanımı olarak değerlendiriyorum. Başta Orman Bölge Müdürlüğü ve Emniyete bağlı TOMA’lar ve helikopterler çevredeki olayı fark eden duyarlı vatandaşlarımızın ihbarıyla olay yerine intikal ederek ivedi bir şekilde müdahale etmişlerdir” dedi.

“Çanakkale Belediyesi ise hem yetersiz İtfaiye aracı sevki hem de yerin trafik ve ulaşım konusunda sıkıntısız olmasına rağmen müdahale de gecikmiş ve sınıfta kalmıştır” diyen Başkan Ölçek; “Büyük bir şans eseri can kaybı olmayan yangında İlgili kurumların yanı sıra vatandaşlarımızın bile kendi imkanları doğrultusunda müdahale ettiği yangına, yetersiz personel ve ekipmanların yanı sıra bilinçsiz ve programsız olarak ulaşımda her hangi bir engel olmamasına rağmen Çanakkale Belediyesi ve ilişikli itfaiye müdürlüğü zafiyet göstermiş yangının neticesinde bu üzücü duruma suç ortağı olmuşlardır. Vatandaşın can güvenliğini kentin stratejik faktörlerini bilinçli ya da bilinçsiz yok saymışlardır. Şahsım adına bu ve emsal durumlardan hükümetimizi ya da devleti suçlayarak her zaman ki gibi siyasi kar sağlamayı amaç edinmiş sayın belediye başkanını kent halkından özür dilemeye davet ediyor en ivedi şekilde eksikliklerini gidermeye davet ediyorum. Belediye’ye ait ekip ve ekipmanlar konusunda eksiklerini kabul ederek talep ettiği takdirde ise sağlanması yönünde gerekli hassasiyeti göstereceğimizi taahhüt ediyorum. Bu kent hiç bir siyasi partinin değil hepimizin diyerek, tekrar tüm Çanakkale halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiYıldıray ölçek
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol