Öz; “İlçe kongrelerimiz hayırlı olsun”

CHP Çanakkale Milletvekili, TBMM Başkalık Divanı Üyesi Bülent Öz, Çanakkale’de tamamlanan İlçe Kongreleri sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Öz; “İlçe kongrelerimiz hayırlı olsun”

CHP Çanakkale Milletvekili, TBMM Başkalık Divanı Üyesi Bülent Öz, Çanakkale’de tamamlanan İlçe Kongreleri sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

16 Aralık 2017 Cumartesi 14:28
Öz; “İlçe kongrelerimiz hayırlı olsun”

CHP’nin her zaman hizmetinde olacağını belirten CHP Çanakkale Milletvekili, TBMM Başkalık Divanı Üyesi Bülent Öz, kongrelerin CHP’ye ve Çanakkale’ye hayırlı olmasını temenni etti. Öz; “Çanakkale’de 11 Kasım’da başlayan CHP ilçe kongrelerin tamamlanmasıyla İl Başkanlığı seçimi süreci başlamıştır. İlçe Kongrelerimizde CHP delegeleri tarafından seçilerek CHP İlçe Başkanlığı bayrağını teslim alan CHP Bayramiç İlçe Başkanı Mert Uygun, CHP Yenice İlçe Başkanı Bülent Çakmak, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, Ayrıca ilçe kongrelerimizde tekrar seçilerek güven tazeleyen CHP Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın, CHP Biga İlçe Başkanı Özgür Ceylan, CHP Lapseki İlçe Başkanı Abdülkadir Özeren, CHP Ayvacık İlçe Başkanı Mesut Bayram, CHP Ezine İlçe Başkanı Serdar Eren, CHP Gelibolu İlçe Başkanı Nevzat Kaya, CHP Eceabat İlçe Başkanı Muzaffer Övün, CHP Bozcaada İlçe Başkanı Hüseyin Durmuş, CHP Gökçeada İlçe Başkanı Mehmet Güneşhan ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ederim. Önümüzdeki dönemde yerel ve genel seçim sürecini yaşayacağız. Bu bağlamda İlçe Başkanlarımız nezdinde örgütlerimiz ile birlikte bugüne kadar devam eden uyumlu çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve demokrasinin güvencesi olan Cumhuriyet Halk Partisi olarak önce yerelde iktidar, sonrada Genel Seçimleri kazanarak Parlamenter sisteme geri dönüşü sağlayacağız. Hedefimiz 2019 diyerek şimdiden çalışmalarımıza başlayacağız ve İktidarımızda çiftçimize, emeklimize, işçimize refah bir gelecek hazırlayacak politikalarımızı vatandaşlarımızla buluşturacağız. Bugüne kadar büyük özveri ile ilçe başkanlığı görevini üstlenerek bölgemizin sorunlarıyla yakından ilgilenen ve gece gündüz demeden Cumhuriyet Halk Partisi onurlu bayrağını taşıyan, CHP Bayramiç İlçe eski Başkanımız Akgün Sözen, CHP Yenice İlçe eski Başkanımız Mehmet Gerçek, CHP Merkez İlçe eski Başkanımız Celal Karakaş ve yönetim kurulu üyeleriyle CHP Çanakkale Milletvekili olarak yerelde birlikte çalışma imkanı bulduğum için ve emekleri için kendilerine ayrıca çok teşekkür ederim. Görev sürelerince ilçelerinde yaşadıkları sorunları Milletvekili olarak bana ilettikleri konularda birlikte çözüm üretmeye çalıştık ve ilçe örgütlerimizle birlikte seçimden seçime değil her zaman vatandaşımızın yanında olduğumuzu gösterdik. Çanakkale Milletvekili olarak her defasında söylediğimiz gibi, Örgütlerimizin emrinde ve hizmetinde olacağımı tekrar belirtir, Kongrelerimizin partimize ve Çanakkale’mize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
TuranChpLapsekiBülent
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol